Reviews

Intex UDAY specificatii tehnice, pret si disponibilitate

Home  »  Reviews

catmobile

acum 6 ani

Pareri despre Intex UDAY, noul telefon de buget al companiei indiene Intex Technologies » Cei de la Intex ne anunta oficial ca au scos pe piata inca un telefon de buget. Nu iese din formatul obisnuit al telefoanelor companiei de pe acest segment de activitate si nu impresioneaza la prea multe capitole, dar are si cateva argumente in favoarea sa. Discutam despre Intex UDAY in cele ce urmeaza.

Intex UDAY este oficial: vine cu scanner de amprente si conectivitate 4G VoLTE

Cel mai recent telefon de buget al companiei Intex Technologies este modelul Intex UDAY. Terminalul „prinde viata” in India, tara de origine a producatorului si este un budget-oriented smartphone , al carui pret nu va depasi 500 de lei. Nu exista insa momentan informatii care privesc disponibilitatea device-ului in mediul online. Despre Intex ELYT e6, primul telefon lansat in acest an de companie, gasiti detalii pe blogul nostru. Analiza altor telefoane de la Intex de asemenea poate fi rasfoita in paginile blog.catmobile.ro.

Intex UDAY

Revenind la modelul Intex UDAY, aflam ca acesta asigura suport 4G VoLTE, dar si ca vine cu scanner de amprente. Terminalul nu arata deloc impresionant, insa vestea buna legata de el vine din interior. Sub capota sa oarecum „vintage”, dispozitivul are un procesor MediaTek de 1.3 Ghz, un quad-core cuplat de producator cu 3 GB RAM si 32 GB pentru stocarea de date. Aceasta capacitatea poate fi extinsa pana la 128 GB prin carduri de memorie externa.

Ecranul nu este in format 18:9, dar are o calitate decenta. Rezolutia sa este una HD (1280 x 720 px) in timp ce diagonala atinge 5.2 -inch. Telefonul ruleaza din fabrica Android 7.0 Nougat si beneficiaza de dotari foto tipice: camera principala 13 megapixeli pe spate si camera foto 5 megapixeli pe fata.

Conform producatorului, Intex UDAY se bazeaza pe o baterie Lithium-Ion de 2.800 de miliamperi, care asigura o autonomie de pana la 6-7 ore in convorbiri si pana la 168 de ore in standby. Intre optiunile atractive ale Intex UDAY enumeram si conectivitatea de tip 4G, tehnologia Wi-Fi 802.11 in standardele b/g/n, tehnologia bluetooth v4.0 si mufa pentru casti audio de 3.5 milimetri. Device-ul nu are port de tip C, dar vine cu un port microUSB pentru incarcarea acumulatorului de 2.800 de miliamperi.

Intex UDAY specificatii cheie

  • Ecran IPS HD, diagonala 5.2 inch
  • Procesor: quad-core MediaTek de 1.3 Ghz
  • 2 GB RAM
  • 32 GB ROM (extensibila pana la 128 Gb)
  • Android 7.0 Nougat
  • 13 megapixeli (pe spate)
  • 5 megapixeli (pe fata)
  • baterie de 2.800 de mAh
  • pret: sub 500 RON (7.999 rupii indiene)
Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Intex Technologies
Product Name
Intex UDAY