Stiri

Intex STAARi 11 telefon de buget 4G, cu ecran de 5-inch si camera duala

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Cei de la Intex au lansat oficial inca un telefon de buget. Evident, device-ul este disponibil pentru moment in India, dar poate fi achizitionat din magazinele online deja cunoscute. Aflam imediat si ce specificatii tehnice aduce, dar si cat costa noul Intex STAARi 11. Precizam ca acest model este urmasul modelul Intex STAARi 10 de anul trecut.

Pret Intex STAARi 11

Chiar daca pare un model invechit ca aspect, Intex STAARi 11 este destul de potrivit pentru o utilizare zilnica. Device-ul cantareste 150 de grame si are o grosime de 9.1 milimetri. Disponibil pe Snpadeal, Intex STAARi 11 costa in acest moment 4499 rupii indiene, echivalentul a 250 de lei. Asadar, daca esti interesat de un backup phone cu ceva specificatii interesante la bord, s-ar putea ca raspunsul potrivit pentru tine sa fie Intex STAARi 11.

Pareri si specificatii tehnice Intex STAARi 11

Ce poate aduce un telefon care in zilele noastre costa doar 250 de lei? Nimic deosebit, dar configuratia interna a modelului pare una destul de decenta. Intex Technologies este recunoscuta pentru faptul ca aduce astfel de telefoane pe piata, iar compania spera sa patrunda si dincolo de granitele Asiei in perioada urmatoare. Sanse mici, am spune noi, tinand cont ca aceste terminale foarte accesibile ca pret se vand destul de bine in Asia si mai putin bine dincolo de granitele acestui continent.

Intex STAARi 11'

Intex STAARi 11′

Intex STAARi 11 este un telefon de buget foarte accesibil, care suporta 4G VoLTE si beneficiaza de o baterie de 2.400 de miliamperi. Veti spune ca e vorba de o capacitate prea mica, dar bateria acestui device nu poate fi suficient de mult solicitata, pentru ca, la interior, Intex STAARi 11 nu are componente foarte puternice.

Ecranul are 5 -inch si vine cu o reozolutie 1280 x 720 pixeli, adica HD. O rezolutie pe care o gasim tot mai rar pe piata si n-am spune ca ne deranjeaza asta. E drept, la 250 de lei, cred ca Intex a gandit corect.

Procesorul este un quad-core de 1.3 Ghz, cuplat cu o memorie RAM de 2GB si cu 16 GB dedicati capacitatii native de stocare a datelor. Aceasta memorie poate fi extinsa pana la 64 GB via microSD.

Telefonul ruleaza din fabrica doar Android 7.1 Nougat, desi credem noi ca mai atractiv ar fi fost cu o versiunea Android Go la bord. E drept, Intex nu are un parteneriat cu Google, astfel ca sunt sanse mici sa vedem un telefon de-al lor cu acest sistem de operare, care imita pe undeva Oreo.

Intex STAARi 11 este dual SIM si beneficiaza de optiunile clasice, FM Radio si mufa audio pentru casti de 3.5 milimetri. Excelent, daca iti doresti sa beneficieze si de o experienta muzicala pe acest device.

Dotarile foto nu sunt impresionante, dar nici nu ne asteptam sa fie. Depasesc totusi putin asteptarile noastre, cel putin pe hartie. Avem o camera principala de 8 megapixeli echipata cu Flash LED si o camera frontala duala, cu senzori de 8 si 2 megapixeli la bord, plus optiunea blitz.

Concluzie

As spune ca Intex STAARi 11, la acest pret, este unul dintre putinele terminale care ofera in bani foarte putini o camera foto duala pe fata. De aceea ne-a si atras atentia. In rest, consideram ca la ce specificatii aduce pretul este unul cat se poate de normal, ba chiar as indrazni sa spun ca Intex STAARi 11 este o surpriza placuta pentru sectorul low end.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 4 votes
Brand Name
Intex
Product Name
Intex STAARi 11