Stiri

Intex Aqua Note smartphone 4G cu Android Nougat la un pret excelent

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Cei de la Intex Technologies au anuntat oficial lansarea noului terminal din gama Aqua, Intex Aqua Note, un smartphone care vede lumina zilei in India. Telefonul are un design placut (chiar daca nu original), vine cu cateva specificatii bune, dar mai ales cu un pret de achizitie foarte mic. Puteti comanda acest terminal de pe Amazon, iar din buzunar va trebui sa scoateti in jur de 350 de RON, fara eventualele taxe de transport.

Cine este Intex Technologies?

Intex Technologies este o companie de telecomunicatii din India, fondata in urma cu 21 de ani de catre omul de afaceri Narendra Bansal. Compania este localizata in New Delhi si detine in portofoliul sau colaborari importante cu personalitati din India si de dincolo de granitele Indiei.

Peste 13 mii de oameni lucreaza pentru Intex Technologies, o companie care produce atat telefoane mobile, cat si masini de spalat, televizoare moderne de tip LED, camere de supraveghere video, echipamente audio si alte consumabile si electronice. Intex a avut in 2016 o cifra de afaceri de 954 de milioane de dolari si este condusa in prezent de Keshav Bansal, fiul fondatorului Narendra Bansal.

Putin cunoscuta dincolo de granitele Indiei, Intex este foarte populara in aceasta tara. Compania detine una dintre cele mai importante echipe de cricket din India, Gujarat Lions si si-a asociat numele cu personalitati cunoscute precum Suriya, Mahesh Babu sau Madhuri Dixit. La aceasta ora, Intex Technologies este una dintre cele mai importante companii indiene producatoare de telefoane mobile alaturi de Karbonn Mobiles, Micromax Informatics sau Videocon.

Intex Aqua Note specificatii tehnice

Pe blogul Catmobile puteati citi in luna iunie cateva detalii interesante despre un alt smartphone din gama Aqua al celor de la Intex. Intex Aqua S3, un smartphone de buget cu design placut si pret mic este urmat acum in analiza pe blogul nostru de Intex Aqua Note, o ruda „la fel de saraca”, dar accesibila si decenta ca aspect.

Intex Aqua Note

Noul Intex Aqua Note se bazeaza pe cateva argumente solide in constructia sa, raportandu-ne strict la pretul de achizite. Dar, firesc, are destule slabiciuni. Nu va asteptat sa cumparati un super -smartphone, dar pentru oricare dintre dumneavoastra care cauta un smartphone decent, care sa indeplineasca fara probleme activitatile zilnice, Intex Aqua Note poate fi o solutie accesibila.

Unul dintre atuurile acestui terminal este faptul ca ruleaza din fabrica Android 7.0 Nougat in versiune stock. Deloc rau, daca tinem cont de cei 350 de lei, pretul la care este evaluat telefonul. Ecranul nu este deloc unul rau la acesti bani, Intex Aqua Note propunandu-ne un IPS de 5.5 inch in diagonala cu rezolutie HD, 1280×720 pixeli. Raportul ecran – corp este de 70,28%.

Din pacate, smartphone-ul vine doar cu 2GB memorie RAM si cu 16 GB pentru stocarea datelor, dar am vazut pe piata telefoane macar la fel de scumpe care asigurau doar 1 GB RAM si 8 GB ROM in 2017, asa ca Intex Aqua Note nu sta chiar atat de rau. In plus, exista slot pentru carduri de tip microSD, prin care vei putea mari capacitatea de stocare a datelor importante pana la 128 GB.

Intex Aqua Note smartphone 4G cu Android Nougat la un pret excelent

In materie de specificatii foto, Intex Aqua Note sta cam asa:

– camera principala cu senzor de imagine de 8 megapixeli in spate, plus LED Flash

– camera frontala cu senzor de imagine de 5 megapixeli, plus selfie flash

Acumulatorul telefonului asigura conform producatorului pana la 6 ore de autonomie in convorbiri si pana la 500 de ore in standby, bazandu-se pe capacitatea sa de 2800 mAh. Aqua Note este echipat cu WLAN, Bluetooth, FM Radio, mufa pentru casti 3.5 milimetri, port microUSB si cantareste doar 177 de grame. Grosimea sa atinge totusi 10.3 milimetri, ceea ce nu-l face tocmai un terminal slim. Una peste alta,  Intex Aqua Note pare un telefon care se adreseaza tuturor celor care nu doresc sa risipeasca sume mari de bani pe astfel de device-uri. Si cred ca nu va fi deloc ignorat pe piata din India.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
Intex
Product Name
Intex Aqua Note
Price
RON 350