Reviews, Stiri

Intex Aqua Lions 2: telefon cu Android 7.0 Nougat, baterie buna si pret sub 300 de lei

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Intex Aqua Lions 2Pe site-ul nostru ati putut citi detalii despre lansarea oficiala a terminalelor Intex Aqua Note si Intex Aqua 5.5 VR. Astazi este momentul sa anuntam o noua prezentare venita din partea companiei Intex, care a oficializat noul Intex Aqua Lions 2, un smartphone orientat catre sectorul de buget, fara specificatii deosebite, dar cu un aspect foarte placut si un pret foarte bun.

Intex Aqua Lions 2 specificatii oficiale si pret

Smartphone-ul Intex Aqua Lions 2 ne-a atras atentia prin pretul sau foarte mic. Cei interesati sa achizitioneze un telefon sub 300 de lei, pot arunca o privire peste ceea ce ofera acest terminal.

Intex Aqua Lions 2 poate fi achizitionat pentru mai putin de 300 de lei si este disponibil incepand de astazi pe culori precum Champagne Gold (Auriu) si Black (Negru). Pentru inceput, terminalul va fi disponibil doar in magazinele de retail ale companiei din India, dar va fi disponibil online in scurt timp prin intermediul Flilpkart.

Precum un veritabil telefon ieftin, Intex Aqua Lions 2 nu o sa va impresioneze prin specificatiile sale. Dar, are doua argumente foarte solide: ruleaza din fabrica Android 7.0 Nougat si vine cu o baterie destul de puternica pentru ceea ce ofera in rest telefonul (2400 mAh).

Alte doua atuuri care ne fac sa recomandam Intex Aqua Lions 2 sunt aspectul foarte placut pentru un telefon accesibil ca pret si capacitatea de conectivitate 4G VoLTE. Device-ul are intre alte optiuni Bluetooth 4.0, GPS cu AGPS, mufa pentru casti de 3.5 milimetri si WiFi 802.11 b/g/n.

Ecranul sau are o diagonala de 5 inch si rezolutie 854 x 480. Este vorba despre un FWVGA display, fara pretentii reale de a crea o impresie spectaculoasa, dar suficient de util. Smartphone-ul este motorizat de un procesor quad-core pe 32 de biti, despre care compania Intex n-a oferit momentan prea multe detalii. Stim insa ca chipsetul este cuplat cu 1 GB memorie RAM si cu 8 GB spatiu nativ de stocare a datelor, un spatiu care se poate chiar extinde. Daca viitorul cumparator este interesat, printr-un card microSD, Intex Aqua Lions 2 isi poate mari capacitatea de stocare pana la 64 GB.

Partea frontala este echipata si cu o camera pentru pasionatii de selfie-uri cu rezolutie de 5 megapixeli. Aceeasi rezolutie o gasim si in spate la camera principala a device-ului. Smartphone-ul vine si cu o serie de aplicatii preinstalate destul de utile si interesante printre care:

  • Tap n Buy (pentru cumparaturi)
  • Xender (pentru transfer de contacte si import/export)
  • Amazon Prime Videos (pentru streaming live si download clipuri sau filme)
  • DataBack app (aplicatie care ofera pana la 500 MB pe luna gratis pentru utilizator)

Nidhi Markanday, Director si Business Head la Intex Technologies despre noul Intex Aqua Lions 2: ” Este un produs important in portofoliul nostru pentru ca am cautat sa aducem pe piata un telefon decent, stylish, modern si atractiv chiar si pentru cei care nu-si doresc sa investeasca sume mari intr-un astfel de gadget. „

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Intex
Product Name
Intex Aqua Lions 2
Price
RON (aprox) 270