Stiri

Instagram lanseaza o noua functie speciala. Serviciul permite trimiterea de mesaje vocale rapide

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Cei de la Instagram cauta noi solutii de imbunatatire a serviciilor pe care le ofera. Incearca acum sa-si fidelizeze utilizatorii prin introducerea unui nou feature, si anume trimiterea de mesaje vocale rapide. Acestea ar urma sa fie trimise intre utilizatori, dar lungimea lor este limitata la un minut.

Mesaje vocale pe Instagram

Apasand butonul „microfon” in curand veti putea trimite mesaje vocale rapide catre un alt utilizator al aplicatiei Instagram. Aceste mesaje se vor pastra si nu vor disparea, asa cum se intampla in cazul anumitor secvente video postate prin tool-ul Stories.

Este vorba despre o noua optiune pe care o pregateste serviciul si care in anumite zone a devenit deja disponibil. Mai exact, americanii care dezvolta aplicatia ofera acum un fel de functie „walkie-talkie” care va putea fi folosita inclusiv in cadrul conversatiilor intre grupuri.

Cum trimiti un mesaj vocal pe Instagram

Nimic mai simplu! Prin apasarea indelunga a butonului care afiseaza un microfon. Nu e nimic nou, nu e ca si cum cei de la Instagram „inventeaza apa rece”. Este exact acelasi tip de actiune pe care o intreprinzi si la alte aplicatii, sau atunci cand vrei sa inregistrezi ceva prin functia „recorder”. In cazul in care nu esti multumit de ceea ce ai rostit, poti sterge respectivul mesaje inainte de a-l trimite.

Afla de aici: Cum cresti numarul de like-uri si de followers pe Instagram

Aceasta noua optiune pe care o ofera serviciul, va fi disponibila prin intermediul unui update al platformei si este o functionalitate care se adreseaza atat utilizatorilor de iPhone, cat si celor care detin telefoane Android. Pe undeva, pare un fel de completare a serviciului de apeluri video, adaugat deja de dezvoltatorii aplicatiei in cadrul serviciului.

Scopul imediat nu pare a fi secretizarea conversatiilor ci mai degraba facilitarea acestora. In plus este vorba si despre o incercare de popularizare a serviciului de mesagerie al Instagram, care are insa parte de o concurenta cat se poate de dura cu WhatsApp, Facebook Messenger sau Telegram.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Instagram
Product Name
Instagram Mesaje Vocale