Stiri

Instagram isi continua evolutia: va permite postarea mai multor fotografii odata

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Instagram isi continua evolutia! In urma cu cateva luni a devenit oficial faptul ca Instagram a reusit sa depaseasca Snapchat-ul la propriul sau joc, ajungand la 600 de milioane de utilizatori. Evolutia sistemului online de photo-sharing continua si in 2017, la nici 7 ani de la infiintarea companiei de catre Kevin Systrom si Mike Krieger.

Instagram continua sa evolueze

Achizitionat pentru aproximativ 1 miliard de dolari, in aprilie 2012 de catre Facebook, Inc. Instagram a inregistrat nu mai departe de un an mai tarziu, o crestere cu 23 de procente, in timp ce compania-mama inregistra in aceeasi perioada o crestere de numai 3 procente. De altfel conform digitaltrends sublinia in 21 ianuarie 2014 ca „Instagram inregistreaza anual o crestere impresionanta, care prin comparatie, se reduce la faptul ca Twitter, Facebook si Pinterest impreuna nu reusesc sa adune procentul uluitor de crestere pe an al acestei retele sociale”.

Reteaua de socializare  isi continua procesul de evolutie fulminanta inceput in 2013 si incearca sa atraga in continuare din ce in ce mai multi utilizatori prin diverse facilitati impresionante care se regasesc in update-urile propuse de reteaua sociala.

Instagram isi continua evolutia

Instagram isi continua evolutia

Conform site-ului digitaltrends.com, unul dintre cele mai recente upgrade-uri pe care Instagram le pregateste utilizatorilor sai este postarea simultana de mai multe fotografii si clipuri video. Este o „operatiune” pe care fanii Instagram o asteptau de multa vreme, dar care abia in acest inceput de 2017 incepe sa prinda contur. Se stie deja ca inca de la aparitia retelei sociale, postarea continutului a fost o operatiune individuala, intrucat fotografiile si clipurile nu au putut fi postate simultan, ci doar pe rand. Ei bine, continuand si in noul an procesul incontestabil de evolutie, Instagram va permite in sfarsit upload-area mai multor fisiere in cadrul unei operatiuni individuale.

Utilizatorul retelei, va putea posta si vizualiza simultan continutul dupa ce oficialii companiei au decis integrarea acestor „operatiuni” intr-un modul cat se poate de intuitiv care va fi foarte curand lansat odata cu noul update. Pentru postarea mai multor fotografii, practic posesorii de conturi Instagram vor avea de indeplinit o simpla formalitate. Ei vor trebui sa tina apasat ceva mai mult de o secunda pe o anumita imagine si apoi sa selecteze restul continutului pe care doresc sa-l posteze pe propriile conturi de Instagram. Cel care doreste sa vada sirul de fotografii postate de catre altcineva, o sa poata face acest lucru prin derularea pe orizontala a pozelor.

Aceasta varianta la care Instagram se gandeste pentru 2017 este inca sub teste, dar aproape sigur in scurt timp va fi disponibila utilizatorilor Instagram din toata lumea. Ideea celor de la Instagram este ca utilizatorul sa poata posta pana la 10 elemente odata, elemente carora li se vor putea aplica filtre individuale sau comune.

Summary
Instagram isi continua evolutia: va permite postarea mai multor fotografii odata
Article Name
Instagram isi continua evolutia: va permite postarea mai multor fotografii odata
Description
Instagram pregateste un nou update important pentru utilizatorii sai: postarea simultana de mai multe fotografii si clipuri video.
Author
Publisher Name
Catmobile