Stiri

Instagram a atins borna 700 de milioane de utilizatori

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Instagram beneficiaza de o crestere importanta in 2016, cand foarte probabil, aplicatia detinuta de Facebook a intregistrat cea mai importanta crestere a sa de la infiintare. Conform unui comunicat postat pe blogul oficial al Instagram, serviciul a atins borna celor 700 de milioane de utilizatori in acest moment.

Este o reala placere sa va anuntam ca Instagram a sarit in acest moment de 700 de milioane de intragrammeri. Ultimii 100 de milioane dintre voi care ni s-au alaturat au facut-o intr-un timp mai scurt ca niciodata. Va multumim!

Instagram – cea mai mare crestere de la infiintare

Serviciul online de photo si video sharing, Instagram, a fost infiintat in octombrie 2010, iar cresterea inregistrata in 2016 este cea mai mare din istorie. Instagram a fost fondata initial de catre Kevin Systrom si Mike Krieger, dar a fost preluata in 2012 de catre Facebook pentru o suma de aproximativ 1 miliard de dolari. Pasii importanti facuti spre evolutie de acest serviciu online au inceput in primul an sub egida companiei infiintate de Mark Zuckerberg, cand Instagram a inregistrat o crestere de 23%, cu 20% mai importanta decat cresterea Facebook din acel an.

In 2012, in momentul in care Facebook a devenit proprietarul serviciului de photo si video sharing, Instagram avea 100 de milioane de utilizatori. In 4 ani de zile, aplicatia a castigat inca 600 de milioane de utilizatori, ceea ce reprezinta cea mai importanta crestere a unei astfel de aplicatii din toate timpurile. Instagram este disponibil in acest moment in 33 de limbi de circulatie internationala, are 61.9 Mb si in urma cu o saptamana a receptional cel mai nou update stabil pe fiecare dintre sistemele de operare Android, iOS si Windows 10.

Instagram 700 milioane utilizatori

In prezent, aproximativ 200 de milioane de utilizatori folosec noua functie Stories a celor de la Instagram, iar compania a anuntat ca aceasta cifra a devenit lider de piata. Competitia pe aceasta functie cu cei la Snapchat pare transata in acest moment de Instagram, care depaseste zilnic numarul utilizatorilor functiei Stories din Snapchat cu 42 de milioane de utilizatori activi. Analistii estimeaza ca aceasta crestere masiva a celor de la Instagram va aduce un nou prag istoric spre finalul anului viitor, cand se crede ca aplicatia va atinge borna de 1 miliard de utilizatori activi ai aplicatiei de photo si video sharing.

Snapchat si Twitter la un loc sunt depasite categoric la aceasta ora de aplicatia achizitionata de Facebook Inc in 2012, un detaliu care nu poate decat sa-l bucure pe Mark Zuckerberg, devenit intre timp unul dintre cei mai bogati oameni ai Planetei si totodata unul dintre cei mai influenti. „Progresul aplicatiei nu poate fi stopat. In acest moment nu exista concurenta pe piata pentru cei de-acolo, iar marja de crestere este evident una foarte mare. Advertiserii se vor intrece si in 2017 sa cumpere reclama pe aceasta retea, acesta este un detaliu cat se poate de concret” a explicat si analist Mike Shelby pentru presa de peste Ocean.

sursa GSMArena

Summary
Instagram a atins borna 700 de milioane de utilizatori
Article Name
Instagram a atins borna 700 de milioane de utilizatori
Description
O noua borna istorica pentru Instagram, aplicatia de foto si video sharing cumparata de Mark Zuckerberg. Evolutia acesteia se anunta una impresionanta si in urmatorul an