Stiri

Informatii noi despre o posibila lansare a lui Nokia 4

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Nokia 4, oficial? » Pe site-ul nostru ati putut citi recent ca Nokia a incheiat 2017 in forta, depasind la vanzari companii precum Google, HTC, Sony sau ASUS. Prin urmare, parca pe undeva e firesc sa-i vedem pe finlandezi in prim plan in acest an.

In asteptarea lui Nokia 7 Plus si la scurt timp dupa lansarea Nokia 6 (2018), HMD Global se pregateste de Mobile World Congress cu cateva surprize.

Pe 25 februarie, Nokia va tine o conferinta de presa la Barcelona, cu ocazia deschiderii Mobile World Congress. Se prea poate ca intre telefoanele care ar putea fi anuntate la aceasta conferinta sa fie si Nokia 4, una dintre surprizele inceputului de an dinspre compania finlandeza.

Nokia 4, surpriza de la Barcelona

La Mobile World Congress, HMD Global isi va prezenta o parte din colectia care tine de noua generatie de telefoane. Printre ele, se numara Nokia 1, Nokia 7 Plus, Nokia 9 si varianta 4G a lui Nokia 3310 (2017). Dar, pe langa aceste telefoane, tipsterii anunta o mica surpriza: Nokia va lansa un telefon care va inlocui teoretic, Nokia 3 in oferta producatorul finlandezii.

Nokia 4

Conform unei informatii prezentate de NokiaPowerUser, brandul finlandez va lansa Nokia 4, telefon pe care ar urma sa-l anunte la conferinta din pre-ziua deschiderii oficiale a MWC.

Alte informatii sustin ca viitorul Nokia 4 va fi sustinut de un procesor Snapdragon 450 de la Qualcomm. Momentan, nu exista alte informatii concrete despre acest posibil telefon al companiei finlandeze, iar majoritatea informatiilor despre Nokia 4 par pentru moment, simple speculatii. Tocmai din acest motiv, va invitam sa tratati aceasta stire cu rezervele de rigoare. Cu toate ca telefonul se pare ca si-ar fi luat deja toate certificarile necesare.

In eventualitatea in care acest device (posibilul succesor al Nokia 3) va fi totusi anuntat oficial la Barcelona, vom reveni cu detalii amanuntite despre el.

Summary
Informatii noi despre o posibila lansare a lui Nokia 4
Article Name
Informatii noi despre o posibila lansare a lui Nokia 4
Description
Apar din nou detalii despre o posibila lansare a entry-level-ului Nokia 4, un posibil succesor al lui Nokia 3
Author
Publisher Name
Catmobile