Stiri

Primele informatii despre noul LG Stylo 6. Cum arata telefonul si la ce preturi sa ne asteptam

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Succesorul oficial al modelului LG Stylo 5 are toate sansele sa fie lansat pe piata in perioada imediat urmatoare. Stylo 5 a fost lansat anul trecut in Statele Unite ale Americii, iar compania din Coreea de Sud, pare gata acum sa scoata pe piata, noul model LG Stylo 6.

Stii deja probabil ca LG Electronics este renumita pentru televizoarele sale, divizia cea mai puternica a acestei companii in acest moment. Noi iti recomandam sa arunci o privire peste acest Televizor LED Smart LG, 108 cm, 43UM7100PLB, 4K Ultra HD care beneficiaza de o super reducere la eMag de 33%. Il poti cumpara acum, la doar 1.399 de lei, accesand link-ul anterior.

Revenind insa la ceea ce va scriam mai sus, noul LG Stylo 6 ar urma sa fie lansat pe piata in perioada urmatoare, asa ca venim si noi, cu toate informatiile pe care le detinem in acest moment despre acest model de telefon.

Imagini si detalii oficiale despre LG Stylo 6

Telefoanele de la LG atrag rapid atentia, in special prin aspectul lor. Unul dintre cei mai de incredere „zvonaci” de pe piata, Evan Blass, anunta ca device-ul va avea cateva caracteristici foarte interesante.

Se pare ca LG Stylo 6 va avea un ecran cu decupaj in partea de sus, iar marginile sale vor fi subtiri pe toate cele patru laturi ale ecranului.

Partea din spate va beneficia de o camera tripla, cu senzorii de imagine plasati orizontal plus un LED Flash. Sub modulul foto se afla un scanner de amprente, mai anunta sursa citata.

In partea din dreapta, telefonul LG Stylo 6 are butonul power, in timp ce in partea din stanga gasim slotul SIM pentru card si butoanele pentru volum. De asemenea este prezent un buton pentru Google Assistant. In partea de jos a telefonului avem portul USB de tip C si mufa audio de 3.5 milimetri. Exista de asemenea un microfon bine amplasat si un difuzor extern. Firesc, nu lipseste locul pentru stylus.

Momentan, lista sa de specificatii tehnice nu este oficial confirmata. Zvonurile indica faptul ca Stylo 6 de la LG va costa undeva spre 250-280 de dolari in Statele Unite. De asemenea, nu exista o confirmare oficiala a datei de lansare sau a momenului in care acest model de telefon va ajunge si in Europa.

Gama Stylo de la LG este una dintre putinele game ale companiei sud coreene care si-a pastrat statutul in ultima vreme. LG si-a dezvoltat o baza „de fani” care cumpara in continuare acest model al gamei. Mai jos, lista de specificatii tehnice cu care LG a lansat pe piata modelul Stylo 5, anul trecut:

6.2-inch (1080 x 2160 pixels) FULL HD+ Full Vision display
1.8 GHz Octa-core processor
3GB RAM, 32GB internal memory, expandable up to 2TB with microSD
Android 9.0(Pie)
13MP rear camera with LED Flash
5MP front-facing camera
Fingerprint scanner
Dimensions: 160.02 x 77.7 x 8.38 mm
4G LTE, WiFi, Bluetooth 4.2, GPS, USB Type-C
3500mAh battery

Etichete:

LG Stylo 6