Reviews

InFocus Vision 3 PRO review: pret, specificatii tehnice, pareri

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

Compania InFocus din India a scos pe piata un succesor al modelului InFocus Vision 3 despre care am scris si noi in trecut pe blog.catmobile.ro. Noul device se cheama InFocus Vision 3 PRO si vine cu cateva specificatii atractive , dar si un pret de achizitie putin cam mare. Conform presei din India, Vision 3 Pro costa 10.999 de rupii indiene, adica aproximativ 650 de lei, la cursul zilei. Inainte sa vedem ce ofera InFocus Vision 3 PRO pentru aceasta suma, va anuntam ca device-ul poate fi achizitionat in exclusivitate de pe site-ul amazon.in.

InFocus Vision 3 PRO detalii oficiale: disponibilitate, specificatii tehnice, pareri

Noul proiect al celor de la InFocus este un hybrid dual-sim cu baterie mare, procesor decent si ecran in format 18:9. Telefonul va fi disponibil pe culori precum negru si auriu. Iata ce spune CEO-ul InFocus Mobile (Luo Zhongsheng) despre noul device al companiei:

🗣”Incercam sa ne apropiem de cele mai nou trenduri in domeniu. Consumatorii, atunci cand isi aleg un telefon mobil, arunca indiscutabil privirea si pe pret. Pentru a respecta inclusiv acest criteriu, Infocus a lansat InFocus Vision 3 PRO, un device budget pricing, cu specificatii atractive. Piata din India a devenit foarte importanta la nivel mondial si credem ca piata smartphone in special are un potential foarte mari. Estimam ca majoritatea consumatorilor vor primi cu bratele deschise noul Vision 3 PRO” a explicat Zhongsheng.

Haideti sa vedem insa ce specificatii aduce InFocus Vision 3 PRO:

  • ecran de 5.7 inch, format 18:9, sticla 2.5D
  • procesor octa core MDTK MT6750
  • placa video Mali T860 GPU
  • memorie RAM 4 GB
  • memorie nativa 64 GB
  • sistem de operare Android v7.0 Nougat
  • camere foto: 13+8 MP (pe spate) si 13 MP pe fata
  • baterie de 4.000 de miliamperi

Asadar, avem un ecran de 5.7 inch in format 18:9 (on-cell), acoperit de sticla curbata 2.5D, care atinge o rezolutie maxima de 1440 x 720 pixeli. Sub capota, InFocus a optat pentru un procesor MediaTek. Este vorba despre un octa-core, model MT6750 , care atinge o viteza maxima de 1.5 Ghz. Platforma include patru nuclee Cortex A53 de 1.5 Ghz si alte patru nuclee Cortex A53 de dopar 1 Ghz. Producatorul a cuplat acest chipset cu acceleratorul grafic, Mali T860 GPU.

InFocus Vision 3 PRO

Avem de asemenea o memorie RAM atractiva, intrucat InFocus Vision 3 PRO se bazeaza pe nu mai putin de 4 GB RAM. Capacitatea interna de stocare a datelor poate fi extinsa via microSD, insa in versiunea standar a telefonului ea atinge 64 GB.

InFocus Vision 3 PRO ruleaza din fabrica o versiune Android aproape stock. Este vorba despre Android 7.0 Nougat, un sistem de operare curat si bine optimizat. Nu lipseste senzorul de amprente si nici mufa pentru casti, in timp ce in sectorul foto, InFocus Vision 3 PRO sta in felul urmator:

  • – camera foto principala duala de 13 +8 megapixeli, cu LED Flash, PDAF
  • – camera foto secundara frontala de 13 megapixeli

Partea de autonomie, producatorul a lasat-o pe seama unui acumulator destul de generos. 4.000 de miliamperi pune la dispozitia consumatorilor bateria de pe InFocus Vision 3 PRO, despre care nu avem inca informatii daca e sau nu echipata cu tehnologie de incarcare rapida.

Verdict: InFocus este o companie care nu spune prea multe europenilor. Noul model InFocus Vision 3 PRO nu arata rau la acesti bani, insa se va lovi de o concurenta serioasa, asigurata de producatorii din China, care pentru apropiate (sau chiar mai mici) de pretul Vision 3 PRO ofera specificatii mai bune.

InFocus Vision 3 PRO (2)

Cred ca InFocus ar fi trebuie sa puna un pret mai mic pe noul sau model si ar fi putut vinde mult mai bine. Strict pentru ceea ce vedem pe hartie, InFocus Vision 3 PRO are cateva avantaje clare: ecranul mi se pare unul decent (rezolutia e destul de buna pentru acest nivel), memoria RAM e buna, sistemul de operare destul de curat, iar dotarile foto depasesc putin asteptarile. InFocus Vision 3 PRO nu este un telefon de buget, dar ramanem la parerea ca producatorul s-a grabit putin cu pretul de achizitie.

 

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 2 votes
Brand Name
InFocus
Product Name
InFocus Vision 3 PRO