Reviews, Stiri

InFocus Turbo 5 Plus pret, specificatii tehnice, pareri si imagini

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Pe 13 septembrie, compania InFocus a lansat oficial terminalul InFocus Turbo 5 Plus, un smartphone cu dimensiuni de phablet, care se remarca printr-o baterie foarte mare si o memorie RAM de 3GB. Ecranul curbat, camera foto duala si senzorul de amprente sunt alte argumente puternice ale acestui terminal care va avea un pret de achizitie mic (putin peste 500 de lei).

InFocus Turbo 5 Plus specificatii, pareri si imagini

De cand a intrat pe piata smartphone, compania InFocus nu s-a facut serios remarcata prin altceva decat prin telefoane de buget. Preturile acestor dispozitive sunt in mod evident rezonabile, insa calitatea produselor nu a lasat pana acum o impresie puternica. InFocus Turbo 5 Plus este pe cale sa schimbe aceasta imagine a companiei, intrucat noul smartphone cu dimensiuni de phablet pare sa fie un terminal destul de atractiv, atat ca look cat si ca specificatii tehnice.

InFocus Turbo 5 Plus (1)

Device-ul vine cu un ecran HD IPS cu diagonala de 5.5 inch, sticla curbata si rezolutie 1280 x 720 pixeli. In cazul acestui panel, densitatea pixelilor este una destul de buna pe hartie (268 pixeli per inch) insa ramane de vazut cum se va comporta un ecran de asemenea dimensiuni si tehnologie IPS pe o rezolutie sa-i zicem decenta.

InFocus Turbo 5 Plus vine cu 3 GB memorie RAM, ceea ce nu suna deloc rau, si cu 32 GB rezervati pentru stocarea de date. Memoria nativa a telefonului poate fi insa extinsa prin card micro SD, pana la 64 GB.

Noul telefon al companiei InFocus vine cu o camera foto duala pe partea din spate a telefonului. Camera detine doi senzori cu rezolutii de 12, respectiv 5 megapixeli. Primul senzor are o apertura F2.0, in timp ce al doilea senzor „simte” o deschidere F2.2. Camera poate filma la 120 de grade si beneficiaza de flash LED si functia dual zoom. Pe partea din fata, terminalul are un selfie-cam de 5 megapixeli cu apertura F2.4.

InFocus Turbo 5 Plus (3)

InFocus Turbo 5 Plus ruleaza din fabrica Android 7.0 Nougat in versiune stock si este motorizat de un procesor marca MediaTek, tactat la frecventa de 1.5 Ghz. Chipset-ul se bazeaza pe 8 nuclee Cortex A-53 si pare capabil sa ajute telefonul sa asigure o experienta multitasking placuta si destula viteza pe partea de gaming, datorita placii video MaliT860-MP2.

InFocus Turbo 5 Plus (2)

InFocus Turbo 5 Plus cantareste doar 174 de grame, are un aspect foarte placut pentru un telefon de buget si este alimentat de o baterie de mari dimensiuni. Acumulatorul Li-Ion de 4850 miliamperi este menit sa asigure o autonomie de pana la 816 ore in standby. Aceasta baterie este de tip built in, non removable. La capitolul conectivitate, din fericire, din primele informatii, InFocus Turbo 5 Plus este capabil de conectivitate 2G/3G/4G Lte si ofera functii importante precum GPS/GLONASS/A-GPS, Bluetooth 4.0, port microUSB 2.0 si mufa pentru casti de 3.5 milimetri. Nu lipsesc senzorii de proximitate, amprenta, accelerometru si giroscop. Aplicatiile implicite sunt Google Apps, Notes, Calendar, Music Player, MIUI Apps si Theme store.

InFocus Turbo 5 Plus (4)

Conform presei din Asia, dispozitivul poate fi achizitionat de pe site-ul Aliexpress.com. Vom reveni cu informatii despre acest item in perioada urmatoare, in functie de cat de mult vor evolua acestea.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
InFocus
Product Name
InFocus Turbo 5 Plus
Price
RON (aprox) 520