Reviews

InFocus Snap 4 » smartphone cu 4 camere foto, 4GB RAM, aspect de iPhone si pret mic

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

Cei de la InFocus nu se mai opresc din lansari. La inceputul lunii compania a adus pe piata smartphone-ul InFocus M7s cu ecran 18:9 si camera foto duala, iar acum anunta alte doua telefoane atractive. Primul dintre ele, InFocus Snap 4 este si cel despre care vom discuta astazi ceva mai pe larg. Al doilea este InFocus Turbo 5s, un alt device atractiv despre care vom vorbi in curand.

InFocus tinde sa devina un competitor tot mai serios pentru branduri dominante pe piata asiatica asa cum sunt Xiaomi, Lenovo, Meizu sau Oppo. Noul InFocus Snap 4 este un device special gandit de producator pentru a face concurenta pe sectorul buget spre mid-range unor telefoane ceva mai scumpe, care provin de la producatori mai cunoscuti.

In timp ce nume grele de pe aceasta piata precum Oppo sau Vivo se lupta in megapixeli in ultima vreme, InFocus cauta sa echilibreze putin balanta intre performanta generala si dotari foto.

InFocus Snap 4 design si constructie

La prima vedere, InFocus Snap 4 seamana cu un iPhone. Telefonul arata impresionant din exterior, are un spate cu finisaje extrem de fine. Combinatia de sticla curbata de pe fata cu spatele sau atractiv confirma faptul ca InFocus s-a orientat destul de mult spre design in cazul modelului Snap 4. Probabil ca vor exista oameni care-l vor confunda cu un iPhone 6, mai ales ca dimensiunile lor sunt cam la fel.

InFocus Snap 4 (2)

Se pare insa ca InFocus Snap 4 e atat de alunecos incat exista riscul sa il scapi din mana daca esti usor neindemanatec. Telefonul beneficiaza de un senzor de amprente foarte rapid, iar presa din Asia noteaza ca prin comparatie cu Xiaomi Redmi Note 3, senzorul de amprente de pe InFocus Snap 4 este chiar mai rapid, fara pic de lag.

Dotarile foto

Camere duale pe fata si pe spate. Asta propune InFocus pe Snap 4. Terminalul are asadar patru camere, dupa cum urmeaza:

  • – camera principala are in constructia sa doi senzori de cate 13, respectiv 8 megapixeli
  • – camera frontala, pentru selfie-uri si video-calling are doi senzori de cate 8 megapixeli fiecare

Performanta telefonului

InFocus Snap 4 ruleaza foarte repede sistemul sau de operare Android 7.0 Nougat. OS-ul este curat si pare sa fie aproape o versiune de stock android. Jocuri precum Asphalt Nitro sau Shadow Fight 2 Special Edition nu produc niciun fel de probleme device-ului, care se bazeaza din plin pe cei 4 Gb ai memoriei RAM.

InFocus Snap 4 (4)

Din pacate, n-ar trebui sa va surprinda insa daca aplicatii precum Instagram se blocheaza uneori, chiar daca isi revin dupa cateva secunde. Bateria telefonului are 3.000 de miliamperi si va duce fara probleme aproximativ o zi de utilizare normala spre agresiva a terminalului.

Teoretic, poti folosi Snap 4 pe parcursul zilei in mod normal si ramane cu un procent de 15-20% pe timp de noapte. Din nou, prin comparatie cu Xiaomi Redmi 3, pare sa aiba o autonomie mai buna.

InFocus Snap 4 (3)

Ecranul este un IPS LCD capacitive touchscreen cu diagonala de 5.2 inch si rezolutie 1280 x 720 pixeli. Are sticla curbata si o densitate a pixelilor de 282 ppi. Procesorul de pe InFocus Snap 4 este un octa core tactat la frecventa maxima de 1.5 Ghz si cuplat cu acceleratorul grafic, ARM Mali T860. Memoria RAM, asa cum spuneam, are 4 GB in timp ce capacitatea nativa de stocare a datelor atinge 64 GB.

Conectivitate

InFocus Snap 4 are wi-fi direct si hotspot si se bazeaza pe tehnologia wi-fi 802.11 in standardele b,g si n. Portul de incarcare a bateriei de 3000 de miliamperi este un port microUSB cu functia On-The-Go. Telefonul este echipat cu GPS si cu A-GPS si GLONASS pentru o mai buna si mai corecta pozitionare.

Pret si disponibilitate

InFocus Snap 4 poate fi achizitionat de pe site-ul Amazon India. Telefonul costa in acest moment aproximativ 10 mii de rupii indiene. Ceea ce inseamna echivalentul a putin peste 580 de lei, fara alte taxe suplimentare. Pentru un device atat de aspectuos, cu 4 GB RAM la bord, 64 GB memorie nativa (extensibila pana la 128 GB), cu un Nougat aproape curat si cu un procesor mid-range de la Mediatek, investitia mi se pare una inspirata.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
InFocus
Product Name
InFocus Snap 4