Reviews, Stiri

InFocus M7s are ecran 18:9, camera foto duala si costa putin peste 500 de lei

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Va prezentam cu putin timp in urma smartphone-ul InFocus Vision 3 de la InFocus Corporation. Era vorba despre un terminal atractiv, cu baterie de 4000 de miliamperi, camera foto duala si ecran 18:9, care se bucura de un pret foarte bun. Astazi, producatorul indian, a lansat pe piata inca un astfel de device la fel de atractiv, dar usor superior ca performante. Despre InFocus M7s avem detalii in cadrul acestui articol.

InFocus M7s lansat oficial: specificatii tehnice si pareri dupa prezentarea din Taiwan

InFocus Corporation a a ales sa prezinte acest device in Taiwan, nu in India. Telefonul costa aproximativ 9300 de rupii indiene, ceea ce inseamna putin peste 500 de lei. InFocus M7s este disponibil in doua culori diferite: platinum light gold (auriu) si obsidian black (negru).

InFocus M7s

InFocus M7s

In materie de specificatii, producatorul nu ne-a surprins foarte tare, dar trebuie sa remarcam faptul ca InFocus scoate un nou terminal atractiv ca pret si specificatii.

InFocus M7s se bazeaza pe un display in format 18:9 cu diagonala de 5.7 inch, aspect care-l incadreaza perfect in trend, dar si in sectorul destinat phabletelor. Ecranul noului handset suporta o rezolutie HD+ adica 1440 x 720 pixeli si este imbracat in sticla curbata 2.5D. Sub capota, dispozitivul ascunde un procesor de la Mediatek, un quad-core tactat la frecventa de 1.3 Ghz, model MT 3737H, cuplat cu 3GB memorie RAM.

Memoria nativa a telefonului a fost stabilita la 32 de GB, dar ea poate fi extinsa prin carduri de memorie pana la 128 GB. Senzorul de amprente al telefonului este plasat pe spate, iar bateria sa are o capacitate de 4000 de miliamperi, asa cum am vazut si la modelul InFocus Vision 3. Performantele acesteia din urma, par usor superioare, producatorul anuntandu-ne de capabilitatea acestyeia de a oferi pana la 528 de ore autonomie in standby si pana la 20 de ore in convorbiri. Terminalul InFocus M7s ruleaza, proaspat scos din cutie, Android 7.0 Nougat, un sistem de operare bun, care pare suficient pentru pretentiile device-ului.

InFocus M7s (2)

In ceea ce priveste comparimentul foto, trebuie remarcat faptul ca InFocus M7s are o camera principala pe spate duala, cu senzori de imagine de 13, respectiv 5 megapixeli. Modulul dual este conectat la optiuni valoroase precum LED Flash, bokeh mode sau full HD video shooting. Frontal, InFocus M7s ne ofera o camera (pentru selfie-uri) de 8 megapixeli cu apertura buna, F2.2.

La capitolul conectivitate, InFocus M7s ne asigura ca suporta 4G VoLTE, dar si tehnologii importante ca Wi-Fi 802.11 b/g/n, bluetooth 4.2 sau GPS. Dual-simul isi incarca bateria prin portul microUSB 2.0, cantareste 148 de grame si are o grosime de 8.8 milimetri.

InFocus M7s (2)

Este putin mai scump decat Vision 3, dar aduce un plus la capitolul memorie RAM. Ecranul sau pare superior celui de pe InFocus Turbo 5, la fel si dotarile sale foto. Totusi, daca ar fi sa recomand unul dintre aceste device-uri, as recomanda InFocus Vision 3 pentru pret si InFocus Turbo 5 pentru performanta. Noul InFocus M7s pare prins undeva la mijloc. Nu este un telefon rau, dar pe piata exista solutii mai bune la aceiasi bani.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
InFocus
Product Name
InFocus M7s