Reviews

Infinix Zero 5G – specificații tehnice, preț și disponibilitate

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 2 ani

Indienii de la Inifinix și-au anunțat oficial noul smartphone 5G denumit Infinix Zero 5G. Device-ul are un ecran de 6.78-inch în diagonală, vine cu procesor Dimensity 900 și suport pentru benzile de conectivitate 5G. Mai multe detalii despre prețul și disponibilitatea sa, în cele ce urmează.

Infinix Zero 5G – preț și disponibilitate

Primul telefon 5G din istoria companiei Infinix, noul model Infinix Zero 5G, a fost lansat oficial pe piașă. Ar urma să devină disponibil în India începând cu data de 14 februarie și din primele informații costă 250 de dolari.

Infinix Zero 5G poate fi achiziționat pe culorile Cosmic Black (negru), Horizon Blue (albastru) și Skylight Orange (portocaliu). Ce configurație are Infinix Zero 5G aflăm în cele ce urmează.

Specificații tehnice Infinix Zero 5G

Noul smartphone 5G al companiei Infinix are un ecran full HD+ de 6,78 inchi cu rezoluție de 2460 × 1080 pixeli. În plus, afișajul vine cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz, o rată de eșantionare la atingere de 240 Hz și o luminozitate de până la 500 de nits.

Modelul include procesorul MediaTek Dimensity 900 fabricat pe un proces tehnologic de 6nm, chipset care este asociat cu GPU Mali-G68 MC4 (placă video). Telefonul are 8 GB RAM și 128 GB stocare. Spațiul de stocare de până la 256 GB poate fi extins prin intermediul unui card microSD.

Pentru fotografii și videoclipuri, smartphone-ul beneficiază de o cameră triplă pe partea sa din spate, cu un senzor primar de 48 de megapixeli. În plus, există un senzor de telefotografie de 13 megapixeli și un senzor de adâncime de 2 megapixeli cu bliț cu patru LED-uri. Pentru selfie-uri și apeluri video, dispozitivul folosește un shooter de 16 megapixeli. Are bliț frontal dublu. În ceea ce privește software-ul, telefonul rulează XOS 10 bazat pe Android 11. Există și o baterie de 5.000 mAh cu încărcare rapidă de 33 W. În plus, include un scaner de amprentă montat lateral pentru securitate, dar beneficiază și de opțiunea de recunoaștere facială de tip Android.

Infinix Zero 5G acceptă dual-SIM, 5G SA/ NSA, dual 4G VoLTE, WiFi dual-band, Bluetooth 5.2, GPS, A-GPS, BeiDou, GLONASS pe partea de conectivitate. În plus, telefonul are un port USB Type-C și o mufă pentru căști de 3,5 mm.

Infinix Zero 5G va fi scos la vânzare pe site-ul de comerț electronic Flipkart după lansarea sa în India. Conform listării de pe Flipkart, telefonul va fi lansat la ora 12, pe 14 februarie. Compania susține că Zero 5G va fi cel mai rapid smartphone 5G din segmentul său. Un tweet al companiei confirmă în continuare că Infinix Zero 5G va avea 13 benzi 5G.