Reviews, Stiri

Infinix Zero 5 debut oficial la Dubai: pret, specificatii tehnice, pareri

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Compania Infinix este pentru a doua oara protagonista pe blogul nostru dupa ce in octombrie va scriam despre lansarea telefonului Infinix Note 4.

Acum, aceeasi compania a lansat un model interesant in Dubai, smartphone disponibil in exclusivitate momentan pe platforma Flipkart, cu specificatii atractive si un pret de 230 de euro, adica putin peste 1000 de lei.

Ce ofera pentru aceasta suma Infinix Zero 5, aflam imediat, in cele ce urmeaza.

Infinix Zero 5 specificatii tehnice si detalii oficiale

Noul model al companiei Infinix este listat la 999 dirhami pentru versiunea sa de 6GB RAM si 64 GB ROM, respectiv 1199 dirhami pentru versiunea de 6 GB RAM si 128 GB ROM.

Infinix Zero 5

Display-ul telefonului are o diagonala de 5.98-inch si suporta o rezolutie Full HD. Ecranul beneficiaza de protectie asigurata de sticla Corning Gorilla Glass 3.

Sub capota, Infinix Zero 5 ascunde un procesor MediaTek Heli P25 MT6757, un procesor octa-core, tactat la frecventa de 2.6 Ghz si cuplat cu placa video Mali T880 MP2 GPU. Alaturi, le stau cei 6GB DDRX RAM si capacitatea de stocare de 64 GB. Modelul care detine 6GB RAM si 128 GB pentru stocarea de date este considerat modelul Infinix Zero 5 Pro.

In materie de specificatii foto, device-ul se bazeasza pe o camera foto duala cu doi senzori la bord. Primul senzor are o rezolutie de 12 megapixeli cu unghiuri bune de vizualizare si apertura F/2.0 iar al doilea senzor are o rezolutie de 13 megapixeli si apertura F2.6. Camera frontala are o rezolutie de 16 megapixeli si beneficiaza de lentile 5P si de o deschidere F/2.0.

Infinix Zero 5

Terminalul Infinix Zero 5 ruleaza din cutie Android 7.0 Nougat bazat pe interfata XOS 3.0 si are un senzor de amprente montat pe partea din spate. Acumulatorul device-ului are o capacitate de 4350 de miliamperi si ofera utilizatorului o autonomie foarte buna. Nu in ultimul rand, acest acumulator beneficiaza de tehnologie de incarcare rapida.

Infinix Zero 5 este dual sim si are slot dedicat pentru carduri externe. Device-ul cantareste 197 de grame si are o grosime de 7.95 milimetri plu o greutate de 197 de grame. Optiunile de conectivitate cuprind 4G VoLTE, Wi-Fi, Bluetooth 4.2, GPS, USB OTG, 3.5mm audio jack si MicroUSB 2.0 port. Culorile pe care va fi disponibil dispozitivului incepand cu data de 14 noiembrie sunt Sandstone Black, Champagne Gold si Bordeaux Red, adica negru, auriu si rosu de Bordeaux. Exista deja informatii legate si de culorile telefonului Infinix Zero 5 Pro, care se pare ca va fi disponibil pe auriu si negru.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Infinix Mobile
Product Name
Infinix Zero 5