Stiri

Infinix Smart 6 Plus are procesor MediaTek Helio A22 și rulează pe Android 11 (Go Edition)

Home  »  Stiri

Florin Codreanu

acum 2 luni

Infinix a lansat un nou smartphone numit Smart 6 Plus care vine cu un ecran IPS TFT de 720p și baterie de 5000. Handsetul rulează pe sistemul de operare Android 11 (Go Edition). Toate detaliile legate de preț, dispnibilitate și specificații tehnice, în cele ce urmează.

Infinix Smart 6 Plus – preț și disponibilitate

Infinix a anunțat smartphone-ul Infinix Smart 6 Plus în Nigeria. Dispozitivul are un ecran de 6,6 inchi, procesor MediaTek Helio A22, o configurație cu dublă cameră, Android 11 Go Edition și o baterie de 5000 mAh.

Să aruncăm o privire detaliată asupra specificațiilor, prețului și disponibilității telefonului.

Infinix Smart 6 Plus are un preț de N60.990 (aproximativ 650 de lei). Vine în culorile violet, albastru ocean, verde deschis mare și negru polar.

Specificații Infinix Smart 6 Plus

Noul telefon al celor de la Infinix are un ecran HD+ de 6,6 inchi cu rezoluție de 720 × 1600 pixeli. Acest afișaj vine cu un design sub forma waterdrop sau ”picătură de apă” și un raport de aspect de 20:9.

Telefonul folosește procesorul MediaTek Helio A22, care rulează la 2GHz. Totodată, el este echipat cu o memorie de 2 GB RAM, dar și cu 32 GB pentru stocare date. Spațiul de stocare de până la 128 GB poate fi extins prin intermediul unui card microSD.

Pentru fotografii și videoclipuri, telefonul vine cu o cameră dublă pe partea sa din spate, cu un senzor primar de 8 megapixeli. În plus, există un senzor QVGA. Camera din spate este capabilă să înregistreze videoclipuri 1080p la 30fps. Pentru selfie-uri și apeluri video, dispozitivul folosește un shooter de 5 megapixeli.

În ceea ce privește software-ul, telefonul rulează Android 11 Go Edition. Există, de asemenea, o baterie de 5.000 mAh cu viteze de încărcare de până la 10 W. În plus, Infinix Smart 6 Plus include un port micro USB, Bluetooth, o mufă pentru căști de 3,5 mm, un senzor de amprentă montat în spate și deblocare facială. Telefonul are și recunoaștere facială.

În altă ordine de idei, pe lângă Infinix Smart 6 Plus, compania pregătește o nouă lansare în curând. Modelul Infinix Hot 11 2022 se va lansa în curând în India, anunță presa din această țară. Viitorul telefon Infinix va veni cu rame laterale plate și un aspect elegant și lucios. În plus, va exista și un scaner de amprente montat lateral. În ceea ce privește prețul, compania a confirmat că telefonul va avea un preț sub 10.000 rupii indiene, adică undeva la 600 roni. Va fi disponibil în variantele de culoare Aurora Green, Polar Black și Sunset Gold. Cu detalii despre el, revenim și noi după ce telefonul va fi prezentat oficial.