Reviews

Infinix S5 Lite pret, specificatii tehnice, detalii si pareri

Home  »  Reviews

catmobile

acum 4 ani

N-am mai auzit prea multe vesti dinspre Infinix de prin luna iulie. Ei bine, compania se lanseaza acum pe piata cu o noua provocare: modelul Infinix S5 Lite. Noul smartphone ruleaza Android 9.0 Pie din fabrica si este sustinut de o baterie de 4.000 de miliamperi. Avem toate detaliile despre acest device, in cele ce urmeaza.

Infinix S5 Lite pareri, specificatii tehnice si pret

Infinix a anuntat asadar (in sfarsit) noul sau model Infinix S5 Lite. Anuntul oficial a fost facut in India, iar device-ul primeste o singura varianta pe piata, urmand a fi disponibil prin intermediul site-ului Flipkart. De remarcat ca modelul Infinix S5 Lite costa putin sub 500 de lei si va fi disponibil pe culori precum Cyan, violet si negru.

In materie de specificatii tehnice, trebuie mentionat ca noul smartphone este anuntat ca avand un raport intre ecran si corp de 90.5 procente. Mi se pare enorm si prea putin credibil, dar sa trecem peste acest aspect, care nu mi se pare atat de semnificativ. Compania isi bazeaza totusi afirmatiile pe ceva: ecranul nu are decupaj ci o mica gaura (punch-hole) pe display-ul de tip Infinity-O.

Acest display are o diagonala de 6.6 -inch si un aspect modern, 20:9. Rezolutia sa ajunge la 1600 x 720 pixeli, ceea ce nu suna tocmai rau, mai ales daca tinem cont de dimensiunile ecranului.

Sub capota, Infinix S5 Lite este pregatit cu noul procesor al companiei MediaTek, Helio P22. Acest chipset dedicat segmentului entry level are alaturi placa video IMG GE8320 de 650 Mhz, dar si o memorie RAM de 4GB. Capacitatea nativa de stocare a datelor ajunge la 64GB. Producatorul ne anunta in plus ca aceasta memorie poate fi extinsa pana la 128 GB cu ajutorul unui card de memorie microSD.

In ceea ce priveste alte specificatii importante ale noului device, ei bine Infinix nu s-a straduit sa strice asteptarile. Modelul are un senzor clasic de amprente montat pe partea din spate, dar beneficiaza si de deblocare faciala. Camera sa principala este tripla si aduce o combinatie interesanta de 16 megapixeli pe senzorul principal (apertura f/2.0), 2 megapixeli pe senzorul secundar si un al treilea senzor de tip QVGA. Pe partea din fata, noul Infinix S5 Lite vine cu o camera de 16 megapixeli, foarte utila pentru selfie-uri si sesiuni de videocalling. De remarcat ca aceasta camera suporta tehnologia Super Pixel 4 in 1, dar si alte amanunte importante precum funcia 3D Face Beauty, AR Emoji, AR Stickers, Bokeh Mode, AI Scene detection, focus hybrid si multe altele.

Modelul Infinix S5 Lite ruleaza din fabrica (asa cum va anuntam si mai sus) Android 9.0 Pie peste care compania a activat interfata XOS 5.5, una dezvoltata in-house. Infinix S5 Lite este sustinut de o baterie de 4.000 de miliamperi, iar intre optiunile sale de conectivitate avem suport 4G VoLTE, port microUSB, bluetooth, WiFi, dual-sim si mufa audio de 3.5 mm. Modelul Infinix S5 Lite masoara 7.9 milimetri grosime si are o greutate de 178 grame.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Infinix
Product Name
Infinix S5 Lite