Reviews, Stiri

Infinix Note 4 review: pret, specificatii tehnice, imagini si opinii

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Infinix Note 4Infinix Note 4 este un telefon produs de compania Infinix Mobile. Smartphone-ul are caracteristici bune si un pret atractiv, dar va avea de infruntat o concurenta acerba pe un segment dominat autoritar de marii producatori din China, Huawei, Xiaomi, Oppo, Vivo sau Lenovo. Mai multe detalii despre Infinix Note 4 aflam in cele ce urmeaza.

Infinix Note 4 o creatie Infinix Mobile

Compania Infinix a fost fondata in 2012 si isi are sediul central in Shanghai, Pudong New District. Divizia Infinix Mobile este o divizie smartphone premium a TRANSSION Holdings si s-a facut remarcata prin terminalele sale ZERO, NOTE, HOT S si HOT. Aria de raspandire a producatorului este in mod surprinzator una destul de mare, produsele sale ajungand in ultimii doi ani pe piete precum Europa, Africa, Asia, Orientul Mijlociu si India. Producatorul este cunoscut astfel pana in Egypt, Nigeria, Zambia sau Kenya, tari unde producatorii asiatici ajung destul de greu.

Infinix Note 4 specificatii tehnice

  • Ecran: diagonala 5.7-inch Full HD display
  • Rezolutie: Full HD (1920 x 1080) pixeli
  • Procesor: 1.3 GHz Octa-core MediaTek MT6753
  • Placa video: Mali T720 GPU
  • Memorie RAM: 3GB RAM0
  • Memorie ROM: 32GB extensibila pana la 128GB via microSD
  • Sistem de operare: Android 7.0 (Nougat)
  • Optiuni: Dual SIM
  • Camera foto principala: 13MP cu LED flash
  • Camera foto frontala: 8MP
  • Dimensiuni: 159×78.8×8.4mm;
  • Greutate: 198g
  • Senzor de amprenta: da
  • Alte optiuni: 4G VoLTE, WiFi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.2, GPS, USB OTG,3.5mm audio jack, FM Radio
  • Acumulator: 4300mAh cu fast charging

Infinix Note 4 review

Noul device al companiei Infinix Mobility nu se remarca in mod deosebit prin design. Nu vom gasi nimic special la constructia acestui telefon, dar cu siguranta ea pare una de buna calitate. Cu exceptia lipsei de originalitate, terminalul arata mai mult decat decent, place inca de la prima vedere si fura diverse elemente de la telefoane consacrate pe piata (cel putin la capitolul design).

Infinix Note 4 (3)

Smartphone-ul are de fapt dimensiuni de phablet, iar ecranul sau ne confirma acest lucru. Acesta domina autoritar partea frontala a telefonului datorita diagonalei sale de 5.7 inch cu rezolutie Full HD. Deasupra sa, compania a plasat difuzorul si camera foto frontala. In partea dreapta, regasim butoanele de volum si de control, ambele foarte usor de accesat si placute la atingere. Portul microUSB il gasim in partea de jos a terminalului, in timp ce spatele arata bine, in ciuda constructiei destul de evidente din plastic. Nu atrage in mod deosebit, dar este practic si placut la atingere. Desigur insa, merita atentie si necesita in mod categoric o husa de telefon de calitate, pentru a evita zgarieturile sau chiar ruperea sa.

Infinix Note 4 (2)

Infinix Note 4 ruleaza Android 7.0 Nougat customizat cu interfata XOS 2.2, una destul de atractiva din punctul meu de vedere, dar nu neaparat si bine optimizata. Telefonul este motorizat de un chipset MediaTek MT6753, tactat la frecventa de 1.3 Ghz. Octa-core-ul este asociat cu 3 GB memorie RAM si 32 GB pentru stocarea de date (extensibila prin microSD).

Ecranul IPS LCD asigura o buna densitate a pixelilor si are o rezolutie Full HD care „pica” excelent pe un ecran mare, cu diagonala de 5.7 inch. Nu se remarca in mod natural prin saturatia culorilor sale, dar isi face foarte bine treaba.

Compartimentul foto este unul decent pentru acest segment. Nu avem stabilizare optica, ceea ce nu ne surprinde insa absolut deloc. Avem 13 megapixeli pe camera principala a device-ului (plus LED Flash) si 8 megapixeli pe camera frontala (destul de buna pentru selfie-uri si video calling). Nu lipseste senzorul de amprente, precum nu lipsesc nici optiuni importante precum WiFi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.2, GPS, USB OTG. Acumulatorul device-ului este unul remarcabil, in conditiile in care vine cu fast charging si o capacitate de 4300 miliamperi. Autonimia terminalului va fi una excelenta!

Infinix Mobile concluzie

Infinix Note 4 este caracterizat prin ecranul sau high-quality de mari dimensiuni si prin autonomia excelenta a bateriei sale. Cele doua componente foto se descurca mai mult decat decent, insa, evident, terminalul nu impresioneaza nici prin aspect si nici la nivel de performanta.

Infinix Note 4 (4)

Cu toate astea, nu va exista un lag interminabil la deschiderea aplicatiilor sau chiar la unele jocuri. Pentru cei putin peste 500 de lei, pare o achizitie buna. Terminalul poate fi achizitionat de pe site-ul flipkart.com.

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 2 votes
Brand Name
Infinix
Product Name
Infinix Note 4