Reviews

Infinix Note 11, Note 11S lansate oficial. Primele păreri și imagini

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 2 ani

Companie influentă pe piața din India, Infinix vine cu două noi telefoane, pe care le-a anunțat oficial în urmă cu câteva ore. Modelele Infinix Note 11 și Note 11S sunt cele mai noi terminale ale producătorului pentru gama Note și vin cu procesoare de tip Helio. Primele impresii despre aceste două noi telefoane precum și prețurile lor de achiziție, în rândurile de mai jos. Vă reamintim că în luna iunie, compania a lansat pe piață modelele Infinix Note 10, Note 10 Pro și Note 10 Pro NFC.

Au fost anunțate oficial modelele Infinix Note 11, Note 11S. Ce specificații tehnice au

Două noi terminale de la Infinix au fost anunțate în ultimele ore de către compania indiană. Ambele din gama Note, Infinix Note 11 și Infinix Note 11s sunt alimentate de procesoare de la MediaTek.

Potrivit presei din această țară, Inifinix Note 11s cu 6GB memorie RAM și 64 GB pentru stocarea de date, dar și versiunea de 8GB RAM cu 128GB stocare date va fi disponibil prin intermediul Flipkart, începând cu data de 20 decembrie. Primul dintre ele va costa puțin peste 700 de lei, iar cel de-al doilea, aproximativ 900 de lei.

Pe de altă parte, modelul Infinix Note 11 va veni în varianta de 4GB dedicați memoriei RAM și de 64GB pentru stocarea de date, iar prețul său va fi de aproape 700 de lei. Se pare că va putea fi achiziționat începând cu data de 23 decembrie.

Ce specificații are Infinix Note 11

Infinix Note 11 vine cu un ecran AMOLED de tip Full HD+ LTPS de 6,7 inchi cu rezoluție de 1080 x 2400 pixeli. Acest afișaj are un raport de contrast de 100000:1, o rată de eșantionare la atingere de 180 Hz, o gamă de culori DCI-P3 de 100% și un raport ecran-corp de 92%. Ecranul este protejat cu Gorilla Glass 3.

Inifnix Note 11

Noul smartphone Inifnix Note 11

Sub capotă, dispozitivul beneficiază de aportul unui procesor de la MediaTek, model Helio G88. Vine cu 4 GB memorie RAM LPDDR4X și 64 GB spațiu de stocare eMCP. Telefonul vine și cu suport pentru 3 GB de RAM extinsă. De asemenea, beneficiați de suport de stocare extensibil de până la 512 GB folosind un slot dedicat pentru carduri MicroSD. Note 11 vine cu o configurație de cameră triplă din spate. Configurația include un senzor principal de 50 de megapixeli f/1.6 alături de un obiectiv AI. În plus, există un senzor bokeh de 2 megapixeli în configurație. În plus, în față, are un selfie shooter de 16 megapixeli f/2.0. Pentru software, smartphone-ul rulează pe sistemul de operare Android 11, cu skinul personalizat Infinix XOS 10 deasupra.

În plus, are o baterie de 5000 mAh cu suport de încărcare rapidă de 33 W pe partea frontală a bateriei. Mai mult, telefonul are un senzor de amprentă montat lateral și suport pentru deblocare facială. Opțiunile de conectivitate includ Bluetooth 5.0 și mufă pentru căști de 3,5 mm.

Ce specificații are Infinix Note 11s

Cel de-al doilea model al gamei, noul Infinix Note 11S vine cu un ecran de tip LCD FHD+ IPS de 6,95 inchi cu rezoluție de 1080 x 2400 pixeli. Pe de altă parte, afișajul vine cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz, o rată de eșantionare la atingere de 180 Hz, 480 nits de luminozitate maximă și un raport ecran-corp de 91% împreună cu NEG Dinorex T2X-1 Glass Protection.

Inifnix Note 11s

Noul smartphone Inifnix Note 11s

Sub capotă, dispozitivul celor de la Inifix are tot un procesor de la MediaTek, dar de această dată vorbim despre chipsetul Helio G96. Noul handset vine cu până la 8 GB memorie RAM de tip LPDDR4X și până la 128 GB stocare UFS 2.2. Telefonul vine și cu suport pentru 3 GB de RAM, memorie virtuală extinsă. De asemenea, beneficiați de suport de stocare extensibil de până la 512 GB folosind un slot pentru carduri de tip MicroSD.

Note 11S vine cu un sistem foto bine pus la punct. Mai exact, pe partea din spate, avem o configurație atractivă cu trei senzori de imagine. Configurația include un senzor primar de 50 de megapixeli f/1.6, un senzor de adâncime de 2 megapixeli și un senzor macro de 2 megapixeli. Pe de altă parte, frontal, noul Infinix Note 11s are un selfie shooter de 16 megapixeli, pentru sesiunile prelungite de video calling sau selfie-uri. Pentru software, smartphone-ul rulează pe sistemul de operare Android 11, cu o interfață personalizată in house, Infinix XOS 10.

Modelul este echipat cu o baterie de 5000 de miliamperi, o baterie care vine și cu suport de încărcare rapidă de 33W. În ceea ce privește senzorul de amprente, trebuie menționat că acesta este plasat lateral, dar și că telefonul are totodată și deblocare facială de tip Android pentru o mai mare securitate. Opțiunile de conectivitate includ dual 4G VoLTE, Wi-Fi 5, Bluetooth 5.2, GPS, USB-C și o mufă audio de 3,5 mm. În plus, aveți difuzoare duble cu DTS Audio și motor haptic liniar X-Axis.

Acestea sunt cele două noi terminale de la Infinix, care vor putea fi achiziționate momentan în India sau de pe piața din India. Ambele telefoane au prețuri bune și se bucură de un aspect modern și plăcut, dar și de câteva specificații tehnice atractive. Ce părere vă lasă cele două noi modele de la Inifix?

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Infinix
Product Name
Infinix Note 11