Reviews

Infinix Note 11 a fost lansat oficial. Caracteristici, preț și disponibilitate

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 2 ani

Compania Infinix a anunțat oficial noul model Infinix Note 11. Colecția de telefoane a celor de la Infinix primește un nou membru în aceste zile. Note 11 este un telefon atractiv, interesant în același timp și, se pare, atractiv și din punct de vedere al prețului de achiziție.

Chiar dacă brandul Infinix nu spune mare lucru, acesta s-a impus pe piața asiatică în ultimii doi ani. Vă reamintim că în luna iunie, compania a lansat pe piață modelele Infinix Note 10, Note 10 Pro și Note 10 Pro NFC.

Specificații tehnice Infinix Note 11. Cum arată și cât costă

Fratele lui Note 11 Pro de la Infinix, modelul standard Note 11 a fost și el anunțat oficial de către companie. Acesta va fi disponibil pe culorile Celestial Snow, Glacier Green și Graphite Black. Nu se cunoaște încă prețul de achiziție, dar potrivit presei din China, acesta ar urma să fie destul de avantajos pentru acest segment de piață.

Ce specificații tehnice aduce Infinix Note 11?

Noul model Note 11 are un ecran AMOLED FHD+ LTPS de 6,7 inchi cu rezoluție de 1080 x 2400 pixeli. În plus, afișajul are un raport de contrast de 100000:1, o gamă de culori DCI-P3 de 100% și un raport ecran-corp de 91%.

Sub capotă, dispozitivul are un procesor de la MediaTek, model Helio G88. Vine cu până la 6 GB RAM LPDDR4X și până la 128 GB de stocare. Telefonul vine și cu suport pentru 3 GB de RAM. De asemenea, beneficiați de suport de stocare extensibil de până la 2 TB folosind un card MicroSD.

Note 11 vine cu trei camere pe modulul principal de pe spate. Configurația include un senzor principal de 50 de megapixeli f/1.6 alături de un obiectiv AI. În plus, există un senzor bokeh de 2 megapixeli. Pentru pasionații de selfie-uri și videocalling, Infinix Note 11 are un selfie shooter de 16 megapixeli. În ceea ce privește partea software, smartphone-ul rulează pe sistemul de operare Android 11, cu interfața personalizată Infinix XOS 7.6. Vorbim, desigur, despre o interfață dezvoltată de producător, ceea ce înseamnă și o porție de bloatware.

Smartphone-ul celor de la Infinix are o baterie de 5000 mAh cu suport de încărcare rapidă de 33 W. Mai mult, telefonul are un senzor de amprentă montat lateral și suport pentru deblocare facială.

În comparație cu acest model, vă reamintim că varianta Note 11 Pro are un procesor Helio G96, dar înlocuiește panoul AMOLED cu un afișaj LCD IPS de 120Hz.

Etichete:

Infinix Note 11