Reviews

Au fost prezentate modelele Infinix Note 10, Note 10 Pro si Note 10 Pro NFC. Ce specificatii tehnice au

Home  »  Reviews

catmobile

acum 3 ani

Compania Infinix a anuntat oficial trei modele noi din seria Note 10, serie care are la bord procesoare MediaTek Helio si ecran cu rata de improspătare de 90 Hz. Avem mai multe detalii, in cele ce urmeaza.

Au fost prezentate modelele Infinix Note 10, Note 10 Pro si Note 10 Pro NFC

Recent, am dezvăluit pe blogul nostru primul smartphone de buget pentru gameri de la Infinix. De asemenea, cu cateva saptamani inainte, compania a lansat oficial pe piata modelul Infinix Hot 10 Play, smartphone sustinut de o super baterie de 6000 de miliamperi. Infinix si-a continuat treaba, si iata ca acum a lansat oficial pe piata, trei telefoane noi din seria Note 10. Este vorba despre modelele Infinix Note 10, Note 10 Pro si Note 10 Pro NFC, telefoane despre care vom discuta si noi, pe scurt, in cele ce urmeaza.

Cele trei modele sunt echipate cu procesoare Helio de la MediaTek si cu ecrane care au o rata de refresh de 90 Hz. Potrivit presei de specialitate, ele au in fapt procesoare mai rapide daca este sa comparam cu seria Infinix Note 8 de anul trecut.

Infinix Note 10 Pro va fi disponibil pe finalul acestei luni pentru suma de 260 de dolari. In alta ordine de idei, Infinix Note 10 are un pret de pornire de 200 de dolari.

Noul model Infinix Note 10 are un ecran de 6.95 inch cu rezolutie Full HD + si rata de refresh de 90 Hz. Contrastul este de 1500:1, in timp ce luminozitatea ajunge la 480 de niti. Smartphone-ul primeste aportul procesorului MediaTek Helio G85, cuplat cu 6GB RAM si 128 GB dedicati stocarii de date. Aceasta capacitate poate fi extinsa pana la 256GB cu ajutorul unui card microSD. La nivelul camerelor foto, device-ul vine cu un senzor principal de 48 de megapixeli, cu apertura f/1.79. Ceilalti senzori de imagine au 2 megapixeli. Pentru selfie-uri si sesiuni de videocalling, Infinix Note 10 vine cu o camera de 16 megapixeli pe fata. De asemenea, terminalul are o baterie de 5.000 de miliamperi, care primeste suport pentru incarcare rapida la 18W. In ceea ce priveste optiunile de conectivitate, Note 10 de la Infinix are WiFi dual band, 4G, mufa audio de 3.5 milimetri pentru casti, GPS, dar si port USB de tip C. De asemenea, terminalul vine cu difuzoare stereo DTS si un senzor de amprente orientat spre lateral.

Ce specificatii tehnice au Inifix Note 10 Pro si Inifix Note 10 Pro NFC

Cele doua modele au de fapt aceleasi specificatii tehnice cu exceptia diferentei provocate de aparitia tehnologiei NFC pe versiunea care poarta de altfel aceasta denumire.

Vom avea acelasi ecran de 6.95 inch Super Fluid Display, cu rata de refresh de 90Hz. De asemenea, procesorul Helio G95 de la MediaTek isi faca simtita prezenta in configuratia celor doua terminale. Memoria RAM are o capacitate de 8GB, in tim ce stocarea de date ajunge la 256Gb si poate fi extinsa pana la 2Tb.

Camerele foto includ un senzor primar de 64 de megapixeli cu autofocus, un alt senzor de 8 megapixeli wide angle camera, dar si doi senzori de imagine de 2 megapixeli. Pentru selfie-uri si videocalling, telefoanele se bazeaza pe o camera de 16 megapixeli.

Bateria celor doua telefoane are o capacitate de 5.000 de miliamperi si suport pentru incarcare rapida de 33W. Modelele ar urma sa se incarca de la 0 la 100% in aproximativ 50 d eminute, mai putin decat versiunile anterioare ale gamei Note. In ceea ce priveste optiunile de conectivitate, acestea sunt identice cu ceea ce gasim pe modelul Infinix Note 10, la fel si orientarea scannerului de amprente.

Pana ce aceste telefoane vor ajunge in Romania, arunca o privire si peste Xiaomi Mi 10 Lite 5G, unul dintre cele mai bine vandute terminale de la Xiaomi. Daca esti interesat sa achizitionezi acest handset, recomandarea mea merge spre eMag.  Asta pentru ca aici am gasit cel mai bun pret pentru acest terminal. Xiaomi Mi 10 Lite 5G costa la eMag doar 1.499 de lei, iar daca preferi varianta achizitionarii lui in rate o poti face la o rata lunara de aproximativ 50 de lei. Rămâi alături de blog.catmobile.ro și pentru alte informatii despre telefoanele momentului