Reviews

Infinix Hot 12i – specificații tehnice oficiale. Smartphone cu baterie de 5.000 mAh și procesor Helio A22

Home  »  Reviews

catmobile

acum 2 ani

Infinix Hot 12i a fost lansat oficial pe piața din Nigeria. Vine în culorile Racing Black, Horizon Blue, Haze Green și Champagne Gold. Mai multe detalii despre el, în cele ce urmează.

Infinix Hot 12i – preț și disponibilitate

Infinix a lansat Infinix Hot 12i ca un telefon ieftin pe piața nigeriană. Dispozitivul rulează pe procesorul Helio A22 de la MediaTek, o configurație cu trei camere, Android 11 și o baterie de 5000 mAh. Să aruncăm o privire detaliată asupra specificațiilor, prețului și disponibilității telefonului.

Telefonul Infinix are un preț de 61.800 Naira, adică aproximativ 670 de roni pentru singurul model de stocare de 2 GB + 64 GB. Varianta de 3GB RAM + 64GB de stocare are un preț de 67.000 Naira, aproximativ 730 de lei. Vine în culorile Racing Black, Horizon Blue, Haze Green și Champagne Gold.

Telefonul va intra în vânzare în țară. Cu toate acestea, nu există încă informații despre disponibilitatea internațională. Haideți să vedem și ce specificații tehnice oferă acest model de telefon.

Infinix Hot 12i – specificații tehnice

Așa cum probabil intuiți, Infinix Hot 12i este un telefon din zona de buget. Nu are specificații tehnice impresionante, dar poate ajuta la efectuarea taskurilor zilnice, fără prea mari emoții.

Infinix Hot 12i are un ecran HD+ de 6,6 inchi cu rezoluție de 720 × 1612 pixeli și crestătură în formă de picătură de apă. În plus, afișajul vine cu o rată de reîmprospătare de 60 Hz și 480 nits de luminozitate.Include chipset-ul MediaTek Helio A22, care este asociat cu până la 3 GB RAM și 64 GB spațiu de stocare. Spațiul de stocare se poate extinde prin intermediul unui card microSD. Infinix Hot 12i include un scaner de amprentă montat în spate pentru securitate. Telefonul are, totodată, și opțiunea de recunoaștere facială.

Pentru fotografii și videoclipuri, Infinix Hot 12i vine cu o cameră triplă pe partea sa din spate. Are un senzor primar de 13 megapixeli cu deschidere f/1.8. Senzorul principal este cuplat cu o pereche de camere auxiliare și un blitz LED. Pentru selfie-uri și apeluri video, dispozitivul folosește un shooter de 8 megapixeli.

În ceea ce privește software-ul, telefonul rulează XOS 7.6 bazat pe Android 11. Există și o baterie de 5.000 mAh cu încărcare de 10 W. Telefonul este calibrat să ofere până la 34 de ore de convorbire și 62 de zile de timp de așteptare.

În plus, Infinix Hot 12i acceptă dual-SIM, 4G, WiFi dual-band, Bluetooth 5.0, GPS, A-GPS, BeiDou, GLONASS pe partea de conectivitate. În plus, telefonul are un port micro USB și o mufă pentru căști de 3,5 mm.

Etichete: