Reviews

Infinix Hot 10S – smartphone de buget pentru gameri. Pareri, pret si specificatii tehnice

Home  »  Reviews

catmobile

acum 3 ani

Dupa ce a anuntat oficial la inceputul lunii aprilie modelul Infinix Hot 10 Play, compania Infinix a scos pe piata un nou model din aceeasi gama. Este vorba despre Infinix Hot 10S, un smartphone care vine cu procesor Helio G85 la bord. Se spune despre acest model de telefon ca ar fi unul special conceput de companie pentru pasionatii de gaming. Insa nu este obisnuitul smartphone de gaming, impresionant si puternic la nivel de configuratie interna, ci mai degraba un smartphone de buget pentru gameri. Vorbim mai mult despre ele, in cele ce urmeaza.

Infinix Hot 10S pret, disponibilitate, pareri si specificatii tehnice

Inifnix a scos un smartphone de buget pentru gameri si l-a lansat oficial in Indonezia. Este primul smartphone din portofoliul companiei cu Android 11 la bord si cu interfata XOS 7.6 UI.

Potrivit presei internationale, vom avea doua versiuni ale noului Infinix Hot 10S. Una dintre ele va avea la bord tehnologia NFC, despre care ati putut citi mai multe detalii, pe blogul nostru. Cealalata versiune va fi privata de aceasta optiune. Se pare ca device-ul are ca pret de plecare suma de 130 de dolari pentru varianta de 6GB RAM si 128GB stocare date.

Modelul care are NFC la bord va costa 120 de dolari, dar va avea o memorie de 4GB RAM si 128GB pentru stocarea de date. Sa vedem insa si ce aduce la nivel de configuratie interna acest smartphone.

Infinix Hot 10S este echipat cu un ecran de 6.82 inch in diagonala, cu rezolutie HD + si rata de refresh de 90 Hz.

Sub capota, Infinix a optat pentru un chipset marca Mediatek. Este vorba despre procesorul Helio G85, un procesor fabricat pe un proces tehnologic de 12 nanometri. La bordul sau se afla doua nuclee Cortex A75 si alte sase nuclee Cortex A55. Nucleele Cortex A75 sunt tactate la frecventa de 2Ghz, in timp ce nucleele Cortex A55 sunt tactate la frecventa de 1.8 Ghz.

Un capitol interesant pentru Infinix Hot 10S este zona foto. Compania nu a pus prea mult accent pe acest sector, in special pentru ca, in teorie, Hot 10S s-a vrut un smartphone pentru gaming, din segmentul de buget. Si totusi, avem un setup triple camera pe spate, cu un senzor principal de 48 de megapixeli. Al doilea senzor are insa doar 2 megapixeli si este unul pentru adancimea de camp. Hot 10S are si o camera dedicata pentru selfie-uri si videocalling. Ea se gaseste in partea din fata a telefonului si are o rezolutie de 8 megapixeli. Camera include modul Super Nightscape, pentru ca viitorii utilizatori ai telefonului sa poata captura, la o rezolutie cat mai buna, imagini chiar si pe timpul noptii. Telefonul poate filma in format slow motion cu 240 cadre pe secunda, si poate filma in format 1080p.

Desigur, pentru ca Infinix a gandit acest model de telefon pentru pasionatii de gaming, device-ul vine si cu cateva argumente pentru fanii genului. Astfel, Infinix Hot 10S se bucura de DTS Audio si de functia Dar-link Ultimate Game Booster, ultima dintre ele ajutandu-i pe iubitorii jocurilor pe telefon in ceea ce priveste performanta telefonului in diverse jocuri chiar si mai solicitante. Totodata, device-ul are senzor de amprente pe partea din spate, dar si suport pentru tehnologia 4G cu VOLTE. Device-ul ruleaza pe XOS 7.6, versiune dezvoltata de producator pe sistemul de operare al celor de la Google, Android 11 Os. De mentionat un alt argument important al acestui model de telefon. Bateria sa are o capacitate impresionanta de 6.000 de miliamperi.

Iti oferim cele mai bune preturi la huse de telefoane de cea mai buna calitate. Arunca o privire peste oferta noastra si nu uita sa rasfoiesti si noua categorie pentru smart home.