Stiri

Imagini Nokia 9 » cum arata flagshipul pe care il pregateste HMD Global

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

imagini Nokia 9 (3)Imagini Nokia 9 » cum arata flagshipul pe care il pregateste HMD Global » Nokia 6 sau Nokia 8 sunt doua dintre terminalele cu cel mai puternic impact in segmentele lor de activitate in 2017. HMD Global a reusit in acest an sa repuna pe locuri fruntase o companie istorica, dar care intrase intr-un evident con de umbra.

Nokia a lansat in acest an modele interesante de telefoane pentru toate sectoarele, dar pierde teren incepand cu luna septembrie pentru ca pe piata au aparut telefoanele fortelor incontestabile, Apple si Samsung. Urmeaza o noua provocare de la Huawei care va lansa seria Mate 10, astfel ca nisipul incepe sa devina miscator pentru finlandezi.

Din fericire, acestia nu stau cu mainile in san: pe piata va fi lansat viitorul flagship, Nokia 9, flagship-ul gandit de HMD Global pentru a ocupa golul dintre Nokia 8 si high-end-urile de la Samsung, Apple, OnePlus sau HTC. Imagini Nokia 9 au aparut in presa internationala, insa cele mai noi vin pe filiera @OnLeaks si compareja.in. Surse credibile, astfel ca suntem fericiti sa va prezentam in imagini Nokia 9, viitorul flagship al companiei finlandeze.

Imagini Nokia 9 : noul flagship din Finlanda

Conform celor de la @OnLeaks telefonul de varf al Nokia va avea 7,5 milimetri grosime si 140,9 milimetri inaltime. Cu toate ca este un telefon subtire, camera sa duce grosimea la 8.9 milimetri.

Specificatii Nokia 9  » Daca aceste imagini Nokia 9 va fac cu ochiul … haideti sa vedem ce specificatii va aduce nava amiral de la HMD Global. Nokia face saltul spre un ecran bezel-less care va avea o diagonala de 5.5 inch si o rezolutie Quad HD. Vorbim de un AMOLED de foarte buna calitate, care nu va fi singurul argument forte al noului varf de gama de la Nokia.

In aceste imagini Nokia 9 nu se poate observa interiorul terminalului care va fi unul spectaculos. Procesorul de pe Nokia 9 este Snapdragon 835, cel mai puternic de pe piata in acest moment, in timp ce memoria RAM va atinge 4 GB RAM cuplata fiind cu 64 si 128 GB de stocare, in functie de versiune.

Nu suntem inca siguri de capacitatea camerei foto, care va fi una dual-lens si va avea o rezolutie de 13 sau chiar 16 megapixeli. Se spune ca device-ul vine cu certificare IP68 care-i va asigura protectie impotriva prafului si a apei. Nu va lipsi portul UBS Type C, insa Nokia a ales din cate se pare sa se alature trend-ului si sa renunte la mufa de 3.5 milimetri. La aceasta contructie spectaculoasa adaugam faptul ca Nokia 9 va avea o rama din aluminiu conform celor mai noi informatii.

In ceea ce priveste pretul de achizitie, Nokia 9 va costa in jur de 750 de euro in Europa si aproximativ 700 de dolari in Statele Unite ale Americii.

Această prezentare necesită JavaScript.

surse foto: @OnLeaks si compareja.in

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes