Stiri

Imagini iPhone 2019. Asa arata noile telefoane! Ce specificatii au

Home  »  Stiri

Marian

acum 5 ani

iPhone 2019 – Unul dintre cei mai cunoscuti YouTube-ri, Marques Brownlee a intrat in posesia mai multor machete folosite de producatorii de huse iPhone. Datorita lui avem posibilitatea sa vedem cum vor arata noile iPhone 2019, adica iPhone Xlr, Xl si Xl Max, asa cum probabile se vor numi ele.

Imagini iPhone 2019. Cum arata iPhone Xlr, Xl si Xl Max

Nu se schimba foarte multe lucruri la noile iPhone 2019. Din imaginile prezentate de celebrul YouTuber aflam ca modelele iPhone 2019 isi vor pastra bretonul deja arhicunoscut in partea frontala, precum si portul lightning.

Exista insa si detalii noi pe noile telefoane iPhone 2019. Ele vor avea sisteme foto cu doi si trei senzori plus Led Flash. Vor fi incadrate intr-un patrat negru care din punctul nostru de vedere nu arata tocmai atragator.

Specificatii tehnice iPhone 2019

Noile modele de la Apple ar trebui sa continuie linia de anul trecut. In principiu ele se vor numi iPhone Xlr, Xl si Xl Max.

Mai jos, cateva detalii posibile despre specifcatiile noilor telefoane iPhone 2019. Asadar:

iPhone Xlr

Acest device ar urma sa fie echipat cu un display de 6.1-inch si cu camera foto duala. Procesorul va fi, firesc, Apple A13, un chipset dezvoltat pe un proces de fabricatie de 7 nanometri. Memoria RAM va ajunge la 4GB, in timp ce device-ul va avea diverse versiuni de stocare a datelor: 64 GB, 128 GB si 512 GB. Cu siguranta, noul iPhone Xlr va fi echipat cu Face Time si Face ID

iPhone Xl

Acest iPhone va fi cel mai mic dintre noile terminale iPhone 2019. Modelul va avea o diagonala de 5.8-inch si va fi echipat cu o memorie RAM de 4GB.

De remarcat ca iPhone Xl va avea o camera tripla pe spate si la fel ca toate celelalte modele, va incorpora chipsetul Apple A13, procesor fabricat pe o tehnologie de 7 nanometri. Device-ul va beneficia de aceleasi versiuni de memorie nativa: 128 GB, 256GB si 512 GB. Si de asemenea va avea Face Time si Face ID la bord.

iPhone Xl Max

Acesta este cel mai mare si mai puternic dintre telefoanele iPhone 2019. Device-ul va avea un ecran de 6.4-inch, cel mai mare al gamei.

Se pastreaza camera tripla de pe spate (deci doar Xlr nu va avea camera tripla) si procesorul Apple A13, dezvoltat pe un proces de 7 nanometri.

Versiunile de memorie vor fi diferite, pentru ca iPhone Xl Max va avea atat memorie de 4GB RAM cat si de 6GB RAM. Clientii isi vor alege versiunea favorita.

Capacitatea nativa de stocare a datelor va ajunge la 128 GB (in versiunea basic), 256 GB (in versiunea intermediara) si 1TB (in versiunea cea mai puternica). Aceasta din urma este cea mai mare de pe un telefon de la Apple. La fel ca si celelalte modele, iPhone Xl Max va fi echipat cu Face Time si Face ID.

Toate cele trei telefoane iPhone din 2019, care vor aparea in acest an se vor bucura de asemenea de o noua caracteristica. Prin intermediul ei, utilizatorii vor putea sa-si incarce wireless castile de tip AirPods prin plasarea accesoriilor pe spatele telefonului. Este vorba despre o caracteristica similara cu incarcarea wireless inversa de la Samsung, producator care foloseste aceasta tehnologie pentru incarcarea celebrelor Galaxy Buds.

Mai jos, primele imagini cu noile iPhone 2019 via Marques Brownlee.

A13 Bionic are de trecut praguri istorice

Conform site-ului oficial AnTuTu, procesorul de anul trecut lansat de Apple, A12 Bionic a atins o borna istorica. Peste 363.000 de puncte a strans procesorul care se afla in spatele noilor iPhone-uri lansate pe piata anul trecut. In testele de memorie CPU, GPU si UX, toate marca AnTuTu, iPhone Xs (terminal lansat anul trecut) a obtinut 133.561 puncte, 150.931 puncte si 12.559 puncte, ceea ce inseamna ca terminalul a ajuns la 363.525 de puncte in total.

Majoritatea telefoanelor Android cu procesor Snapdragon 845 (cel mai bun pe Android in 2018) au ajuns la 290.000 de puncte. O demonstratie de forta din partea Apple anul trecut, semn ca in acest an, compania nord-americana va trebui sa-si depaseasca limitele si sa ofere un chipset cu mult mai bun, mai ales ca, trebuie sa recunoastem, concurenta venita de la Qualcomm (Snapdragon) si Huawei (Hi Silicon Kirin) este destul de puternica.

iOS 13 pe noile iPhone 2019. Pe ce alte telefoane va mai fi disponibil

Noile telefoane iPhone 2019 vor avea la bord cel mai nou sistem de operare de la Apple, iOS 13.

Lista de modele de iPhone pe care noul iOS 13 devine oficial disponibil o gasesti mai jos:

  • 🔵iPhone SE
  • 🔵iPhone 6S Plus
  • 🔵iPhone 6S
  • 🔵iPhone 7
  • 🔵iPhone 7 Plus
  • 🔵iPhone 8
  • 🔵iPhone 8 Plus
  • 🔵iPhone X
  • 🔵iPhone XR
  • 🔵iPhone XS Max
  • 🔵iPhone XS

Daca esti interesat sa cumperi huse iPhone la preturi bune si cu o calitate excelenta, analizeaza oferta noastra de pe CatMobile.ro

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Apple
Product Name
iPhone 2019