Stiri

Imagini cu OnePlus 8 Pro. Ce detalii sugereaza acestea si la ce specificatii ne asteptam

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Imagini cu OnePlus 8 Pro » Conform celor mai recente „scapari” din presa internationala, noul model de telefon de top al OnePlus va avea un ecran cu rata de refresh de 120 Ghz. Optiunea va fi disponibila in meniul „Settings”. Mai multe detalii despre OnePlus 8 Pro in cele ce urmeaza.

Imagini cu OnePlus 8 Pro. Ce detalii sugereaza acestea si la ce specificatii ne asteptam

In prima jumatate a acestui an, compania OnePlus va lansa pe piata trei modele noi de telefoane. Este vorba despre OnePlus 8, despre OnePlus 8 Pro si despre OnePlus 8 Lite. Ne mutam pentru scurt timp atentia astazi asupra modelului OnePlus 8 Pro, care a ajuns in mediul online partial. Iata cele mai noi informatii despre OnePlus 8 Pro si la ce ne putem astepta.

OnePlus si-a anuntat recent tehnologia pentru ecranele sale cu rata de refresh de 120Hz. Era de asteptat ca aceasta sa ajunga pe ecranele noilor terminale din seria OnePlus 8 si, asa se intampla. Conform celor de la Tru Tech, noul flagship al companiei OnePlus va oferi in optiunea „Settings” din meniu posibilitatea utilizatorului de a opta pentru o rata de refresh de 120 Hz.

Sursa citata ofera o imagine exclusiva cu OnePlus 8 Pro, care vine pe filiera unui insider. Imaginea se pare ca reliefeaza un produs aflat inca din productie, dar ea confirma existenta ratei de refresh la 120Hz a ecranului de pe OnePlus 8 Pro. De asemenea, in aceeasi imagine se vad si celelalte optiuni pentru care poate opta viitorul utilizator al OnePlus 8 Pro. Este vorba de rate de refresh de 90Hz sau de 60Hz.

In dreptul optiunii 120Hz se poate citi „rapiditate maxima, dar reduce usor durata de viata a bateriei”. In dreptul optiunii 90Hz se poate citi in schimb „rapiditate medie, o durata echilibrata a vietii bateriei”. In fine, in dreptul optiunii 60Hz se poate observa mesajul clar „mai putina rapiditate, viata bateriei prelungita”.

Ce-am mai aflat din imaginea cu OnePlus 8 Pro „scapata” in mediul online. Faptul ca acest device de top va avea o „gaura” in ecran, inconjurata de margini. Este o forma de substitut a celebrelor decupaje in stil iPhone, care nu pare deloc deranjanta, ba chiar cocheta. Senzorul de amprente ale terminalului va fi integrat in ecran, iar smartphone-ul va avea butoanele de volum in partea stanga si butonul power plus un fel de alert slider in partea dreapta.

Specificatii tehnice OnePlus 8 Pro

In materie de specificatii tehnice se vehiculeaza pana acum cateva amanunte importante despre configuratia interna a modelului de tip flagship de la OnePlus.

OnePlus 8 Pro va fi echipat cu un ecran de 6.65-inch in diagonala, cu tehnologie OLED in spate. Aproape sigur, fara prea multe urme de indoiala, device-ul va fi motorizat de chipsetul Snapdragon 865 de la Qualcomm, iar la capitolul memorie interna va avea o capacitate de 12 GB RAM. OnePlus 8 Pro va rula, de asemenea, proaspat scos din cutie, direct Android 10, in timp ce pe partea sa din spate se va putea observa usor sistemul quad-camera cu LED Flash. Senzorul sau principal va avea o rezolutie de 64 de megapixeli si va fi un senzor Sony IMX686. Vom avea de asemenea un al doilea senzor (ultrawide lens) de 20 de megapixeli si un al treilea senzor (telephoto) cu zoom optic 5X si rezolutie 12 megapixeli. Nu va lipsi deja celebrul senzor ToF. In ceea ce priveste camera frontala, informatiile din presa internationala anunta ca device-ul va beneficia de un senzor de imagine de 32 de megapixeli pentru selfie-uri si sesiuni de video calling.

Cu mai multe informatii despre OnePlus 8 Pro vom reveni in perioada urmatoare. Pana atunci, lasa-ne in rubrica de comentarii o parere la prima vedere despre noul flagship al companiei din China. Tie ce parere iti lasa?

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
OnePlus
Product Name
OnePlus 8 Pro