Stiri

Honor pregateste IFA Berlin 2018, acolo unde ar urma sa lanseze Honor Note 10

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Modelul Honor Note 10 va fi succesorul oficial al telefonului Honor Note 8, pe care sub-divizia Huawei l-a lansat in 2016. Conform informatiilor venite din China, Honor sare peste editia Honor Note 9 si va lansa modelul Note 10 la IFA Event, pe 30 august.

Subsidiara Huawei, divizia Honor, a trimis invitatiile oficiale pentru evenimentul IFA, cu data de 30 august in prim plan. Conform presei chineze, aceasta va fi data la care Honor va introduce oficial modelul Honor Note 10.

Intre timp, o postare pe reteaua de microblogging Weibo, anunta ca Honor a confirmat lansarea oficiala a modelului Note 10 la Beijing, in China, pentru 31 august. Teoretic, asta inseamna ca Honor va lansa acest asteptat model de telefon atat pe 30 august la Berlin, cat si pe 31 august la Beijing, in China.

Honor Note 10

Poster oficial Weibo pentru lansarea Honor Note 10

Invitatia la IFA Berlin 2018 este ghidata de sloganul „crazy fast, crazy smart, a new product launch” , fara a preciza insa despre ce model de telefon este vorba. In schimb, afisul de pe Weibo anunta clar ca device-ul pe care Honor il va lansa pe 31 august la Beijing este modelul Honor Note 10.

Specificatii tehnice Honor Note 10 (zvonuri)

Modelul Honor Note 10 va deveni astfel succesorul oficial al modelului Honor Note 8, compania sarind peste editia Honor Note 9, care ar fi trebuit sa apara in 2017.

Mai mult, dincolo de versiunea standard denumita Honor Note 10, sub-divizia Huawei va lansa si o editie speciala a acestui terminal, editie care va purta denumirea Honor Note 10 Rolls Royce Edition, ca urmare a parteneriatului cu celebra marca de masini. Imagini cu acest posibil device puteti observa mai jos.

Honor Note 10 Rolls Royce Edition (2)

Honor Note 10 Rolls Royce Edition

Honor Note 10 Rolls Royce Edition

Honor Note 10 Rolls Royce Edition

Revenind la Honor Note 10, cele mai multe surse sustin ca device-ul va fi echipat cu un ecran de 6.9-inch AMOLED cu capacitate 2K la nivelul rezolutiei. Procesorul pe care va miza Honor va fi Kirin 970, un chipset construit la nivel intern de Huawei, care va beneficia si de noua tehnologie GPU Turbo.

Nu mai putin de 6GB RAM va avea acest telefon la dispozitie, in timp ce capacitatea nativa de stocare a datelor va atinge 128 GB inclusiv in versiunea standard. Ea va putea fi insa extinsa via microSD.

Telefonul va impresiona la nivel foto, pentru ca va avea pe spate o camera foto duala cu senzori de imagine de 16 si 24 megapixeli, in timp ce selfie-shooter-ul va fi unul la fel de spectaculos: 24 de megapixeli! Mai mult, camera duala de pe spatele device-ului va fi echipata cu optiuni de inteligenta artificiala.

La fel de atractiv suna si acumulatorul pe care il pregateste Honor pentru Note 10. O baterie uriasa, cu nu mai putin de 6.000 de miliamperi!

Cu detalii despre modelul Honor Note 10 vom reveni si noi in perioada urmatoare. Imaginile scapate online in ultima perioada propun o viziune de ansamblu asupra dispozitivului, care ar putea astfel arata asa.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Honor
Product Name
Honor Note 10