Stiri

Iata cum va arata LG V30

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

LG V30LG V30 este unul dintre terminalele care se lasa greu asteptate in aceasta perioada a anului. Dispozitivul, care se anunta a fi unul spectaculos, va fi lansat cu ocazia IFA Berlin 2017 si se asteapta sa devina un competitor real pentru varfurile de gama de la Samsung si Apple din acest an.

LG V30 release date » 31 august, la IFA Berlin 2017
LG V30 pret estimativ » 700 de dolari pentru varianta cu 64GB memorie interna

LG V30: cum arata device-ul conform celor de la Concept Creator

Pentru ca asteptarea este deja foarte lunga, cei de la Concept Creator au lansat un clip video care ne dezvaluie in mare parte cum va arata handset-ul de top al LG ce va fi lansat pe 31 august in Germania.

Bazandu-se pe randarile noului varf de gama al sud-coreenilor, dar si pe zvonurile legate de design-ul telefonului, cei de la Concept Creator au incercat sa redea in acest clip, cat mai concret, felul in care LG V30 o sa arate.

Clipul ne dezvaluie un handset aratos, elegant si rafinat, asa cum ne asteptam. Putem observa camera duala de pe spatele terminalului precum si senzorul de amprenta care este asezat undeva sub modulul de camera. Stim deja din informatiile anterioare ca LG V30 nu va beneficia de ecran secundar, un amanunt care-l va diferentia in mod categoric de predecesorii sai, LG V10 si LG V20.

Va reamintim insa ca ceea ce veti urmari in clipul de mai jos nu reprezinta imaginea oficiala a produsului, ci doar un design imaginat de catre cei de la Concept Creator.

Specificatiile LG V30 conform site-ului Geekbench se anunta a fi unele de top. Din fericire ne bucuram sa constatam ca si aspectul sau va fi conform asteptarilor. Care este impresia dumneavoastra despre viitorul varf de gama LG? Va asteptam cu opinii si comentarii, mai jos!

Summary
Article Name
Iata cum va arata LG V30
Description
Concept Creator si-a imaginat cum va arata noul LG V30, bazandu-se pe zvonurile si randarile din ultima perioada
Author
Publisher Name
Catmobile