Stiri

Cateva huse OnePlus 6 tradeaza aspectul viitorului flagship

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Huse OnePlus 6 » Foarte multe informatii in ultima vreme despre OnePlus 6, un device pe care specialistii il asteapta „cu bratele deschise”. Asteptarile sunt intr-adevar foarte ridicate legate de acest flagship, iar stirile legate de OnePlus 6 se succed cu repeziciune in media internationala.

Recent, v-am anuntat si noi cum va arata OnePlus 6, iar in ultimele ore, aceste detalii incep sa se confirme din mai multe surse. GizmoChina scrie ca un producator de carcase a scos deja la iveala cateva machete pentru viitorul device de top al OnePlus. Aceste huse OnePlus 6 tradeaza aspectul flagship-ului si confirma felul in care va arata, cel putin pe spate, dispozitivul.

Huse OnePlus 6, care confirma prin decupaje aspectul telefonului

Pe OnePlus 5 si OnePlus 5T, compania din China a folosit un allignement orizontal pentru camerele sale de pe spatele telefonului. Cele mai recente informatii confirmau faptul ca OnePlsu 6 va avea insa un design de tip Apple iPhone X pe spate pentru modului foto. Aceste huse OnePlus 6 care au iesit la iveala in ultimele zile nu fac decat sa sustina aceasta informatie.

Imaginile de mai jos este o carcasa din silicon pentru noul model de top al companiei OnePlus. Decupajele sale arata felul in care vor fi asezate camerele de pe spatele telefonului si confirma faptul ca OnePlus 6 va avea un altfel de design in comparatie cu predecesorii sai.

huse OnePlus 6

Aceste huse OnePlus 6 indica insa si faptul ca butonul Alert Slider nu va mai fi pozitionat in partea din stanga a flagship-ului, ci undeva in partea dreapta. Butonul Power este chiar sub acest buton (deci tot in partea dreapta), in timp ce butoanele de volum sunt aseazate in partea stanga, cel putin conform decupajelor evidente de pe aceste huse OnePlus 6.

huse OnePlus 6 (2)

Recent, compania din China a scos pe piata si un teaser video scurt pentru acest model de telefon care a reliefat faptul ca butonul Alert Slider poate fi folosit de acum si pentru ajustarea camerelor foto.

Conform acestor imagini cu huse OnePlus 6, putem de asemenea observa taieturile pentru mufa de 3.5 milimetri pentru casti, dar si decupajul pentru portul USB Type C. Fara indoiala, pentru a ramane in sectorul design al telefonului, OnePlus 6 va avea „breton” la fel ca si iPhone X.

sursa: GizmoChina

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes