Stiri

O husa Samsung Galaxy A5 2018 zarita pe Amazon tradeaza design-ul viitorului handset

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Gigantul sud-coreean Samsung Electronics a castigat foarte mult in materie de atentie datorita zvonurilor care privesc lansarea Samsung Galaxy Note 8. Ca si cum n-ar fi fost suficient, compania atrage privirile si pentru alte terminale pe care le pregateste, chiar daca ele vor fi lansate in 2018.

Unul dintre aceste terminale este mid-range-ul din seria A: Samsung Galaxy A5 2018. Pentru acest device, site-ul Amazon ofera deja cateva detalii interesante, tinand cont de faptul ca aici gasim o prima husa Samsung Galaxy A5 2018 , husa care pare sa tradeze aspectul viitorului handset.

Husa Samsung Galaxy A5 2018 pe Amazon?!

Pe site-ul mentionat anterior apare o husa de culoare aurie pentru Samsung Galaxy A5 2018, husa care ne permite sa aflam cum ar putea arata viitorul mid-range din gama A.

husa Samsung Galaxy A5 2018

Tinand cont de aspectul husei, se pare ca Samsung Galaxy A5 2018 va avea un aspect similar cu Samsung Galaxy J7 Pro si Samsung Galaxy S7, in sensul ca designul telefonului A5 2018 va fi unul mult mai curbat.

Corpul va fi construit din metal si aproape sigur specificatiile vor fi si mult imbunatatite fata de generatia actuala de Samsung Galaxy A5 2017. Vom avea un panel obisnuit de tip AMOLED cu diagonala de 5.2 inch. Pozitionarea camerei foto pare familiara, asa cum s-a intamplat si la celelalte generatii de telefoane din gama. Se pare totusi ca Samsung va miza pe senzorul Heart Rate pentru modulul camerei principale, ceea ce ce ar fi intr-adevar o noutate.

Viitorul model Samsung Galaxy A5 2018 va avea afisaj „always on display”care va permite utilizatorului sa aiba in permanenta acces la notificari si alte informatii importante precum ora exacta fara sa deschida practic telefonul. Nu exista informatii legate de specificatiile tehnice ale Samsung Galaxy A5 2018 precum nici detalii despre pretul sau de achizitie. Foarte probabil, smartphone-ul ar urma sa fie lansat in a doua jumatate a lunii ianuarie. Husa Samsung Galaxy A5 2018 de pe Amazon nu mai este insa disponibila la achizitie, dar poate fi adaugata intr-un wish-list.

Summary
O husa Samsung Galaxy A5 2018 zarita pe Amazon tradeaza design-ul viitorului handset
Article Name
O husa Samsung Galaxy A5 2018 zarita pe Amazon tradeaza design-ul viitorului handset
Description
Pe site-ul Amazon a fost descoperita o husa Samsung Galaxy A5 2018 cu ajutorul careia putem interpreta viitorul aspect al telefonului