Reviews

Husa Originala Samsung Galaxy S8 Alcantara review

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

Husa originala Samsung Galaxy S8 Alcantara este menita sa va protejeze telefonul cu stil si este usor de intretinut datorita finisajului sau din piele de caprioara.

Chiar daca paleta de huse Samsung Galaxy S8 originale este una impresionanta, iar decizia achizitionarii uneia dintre ele, este una destul de dificila, aceasta husa originala Samsung Galaxy S8 Alcantara este una dintre preferatele noastre.

Husa Originala Samsung Galaxy S8 Alcantara review

Majoritatea huselor originale Samsung beneficiaza de finisaje si caracteristici unice. Husa originiala Samsung Galaxy S8 Alcantara este intr-adevar una dintre cele mai scumpe de pe piata, pretul sau apropiindu-se sau chiar depasind in unele cazuri 50$. Pe scurt, aceasta husa o veti gasi pe Amazon sau eBay la un astfel de pret.

Pe catmobile.ro, husa originala Samsung Galaxy S8 Alcantara a avut de asemenea un pret destul de mare (199.99 lei) insa acum, puteti profita de perioada noastra de reduceri si beneficia de discount-ul de 21% aplicat acesteia.

Husa originala Samsung Galaxy S8 Alcantara

Husa originala Samsung Galaxy S8 Alcantara

Puteti achizitiona husa originala Samsung Galaxy S8 Alcantara pentru 159.99 lei, fara a plati alte taxe suplimentare si fara a plati transportul. Pe site-ul nostru, husa este disponibila pe culorile negru, albastru si roz.

Argumente PRO:

  • Design minimalist si foarte elegant
  • Compatibila cu wireless charging
  • Senzorul de amprente si lentila camerei sunt usor accesibile datorita constructiei husei
  • Tesatura unicat din piele naturala, gandita special pentru confortul utilizatorului precum si pentru o excelenta aderenta
  • Accesul la porturile telefonului precum si la butoanele sale se face facil, fara ca utilizatorul sa fie nevoit sa scoata telefonul din husa

Argumente CONTRA:

  • Pretul este unul dedicat unei huse originale

Stim ca in discutie este o husa originala si automat pretul sau este unul mai mare. Dar husa pentru Galaxy S8 „Alcantara” face diferenta in favoarea dumneavoastra. Si, inevitabil, asigura confortul si protectia telefonului dumneavoastra.

Design-ul sau este unul premium, aspectul este in general unul subtil si atractiv datorita pielii naturale, iar finisajele sale sunt extrem de moi, ceea ce sporeste nivelul de calitate al husei, la care viseaza orice utilizatori.

Husa originala Samsung Galaxy S8 Alcantara (3)

E ca si cum ti-ai infasura Galaxy-ul tau S8 intr-o patura moale si extrem de confortabila. Samsung s-a gandit la o tesatura moale, din piele, care acopera intregul exterior al carcasei.

Materialul este denumit de fapt Alcantara, de unde si denumirea finala a produsului. El este alcatuit din 68% poliester si 32% poliuretan, ceea ce-i confera o rezostenta sporita la socuri si chiar la pete.

In interior veti descoperi un plastic dur policarbonat, care insa faciliteaza instalarea telefonului in cadrul husei, oferindu-i totodata suficient de multa rezistenta pentru durabilitate.

Singura zona a husei care nu este la fel de moale ca restul husei este cadrul din plastic lucios, care protejeaza camera foto. Veti avea in schimb acces usor atat la senzorul de amprente cat si la camera, intrucat husa separa foarte inspirat cele doua obiective.

Husa originala Samsung Galaxy S8 Alcantara (2)

Marginile husei sunt usor ridicate in asa fel incat, chiar daca asezati telefonul cu fata in jos, acesta nu se va zgaria si nu se va murdari. Datoria husei originiale Alcantara, telefonului tau Galaxy S8 va avea o protectie aproape complet ferita de pericolele zilnice.

Ne testam produsele destul de riguros pentru ca ne-am propus sa oferim clientilor nostri calitate, inainte de toate. Folosind pentru cateva zile aceasta husa am observat ca nu a dat nicio clipa semne de uzura. Finisajul ei nu se „freaca” la colturi, si nu am descoperit pete, nici macar de ulei, pe ea.

Evident, este posibil sa nu fie suficienta aceasta perioada de teste si ca de-alungul anilor sa existe si un astfel de pericol de deteriorare, dar acest lucru nu se va intampla cu siguranta, prea curand.

Ganduri finale

Husa originala Samsung Galaxy S8 Alcantara este una durabila care va mentine telefonul in siguranta si face mult mai usoara utilizarea sa.

Daca aveti nevoie de o husa care sa va salveze telefonul daca il scapati accidental, care sa aiba si o textura de calitate si finisaje speciale, atunci husa originala Alcantara este raspunsul pentru Galaxy S8-ul tau.