Reviews

Huawei Y8p specificatii tehnice si detalii oficiale. Versiunea de rebranding a modelului Enjoy 10s

Home  »  Reviews

catmobile

acum 4 ani

Compania Huawei din China a anuntat oficial lansarea modelului Huawei Y8p, care reprezinta de fapt o versiune de rebranding a modelului Huawei Enjoy 10s. Avem toate detaliile si specificatiile tehnice, in cele ce urmeaza.

Profita si tu de reducerea oferita de eMag la unul dintre telefoanele Huawei foarte interesante de pe piata, in ceea ce priveste raportul pret calitate. Acum ai Telefon mobil Huawei P40 Lite, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, Crush Green la numai 1099 lei.

Huawei Y8p specificatii tehnice si detalii oficiale

Huawei intampina probleme in disputa dintre China si Statele Unite ale Americii, dar cu toate acestea, nu ezita sa-si respecte planurile. Huawei Y8p era anuntat de cateva saptamani, iar de acum este oficial. Versiunea de rebranding a modelului Enjoy 10s, lansat anul trecut in China, a fost anuntata oficial de producator.

Noul device din seria Y nu are momentan un pret de achizitie, iar disponibilitatea sa nu a fost anuntata inca. Stim insa ca Huawei Y8p vine pe culori precum ”Breathing Crystal” si ”Midnight Black”.

Y8p are ecran de 6.3inch cu rezolutie Full HD Plus. Este vorba despre un OLED cu rezolutie 2440 x 1080 pixeli si aspect 20:9. In partea de sus, device-ul are decupaj de tip waterdrop si senzor de amprente integrat in ecran. Procesorul ales de Huawei este o productie interna, model Kirin 710F, un octa core pe care producatorul l-a combinat cu 6GB dedicati memoriei RAM si cu 64 GB dedicati stocarii de date. Aceasta capacitate de stocare a datelor poate fi extinsa pana la 512 GB via microSD.

Huawei Y8p ruleaza din fabrica Android 10 cu interfata EMUI 10.1 deasupra si beneficiaza de aportul unei baterii de 4.000 de miliamperi, cu incarcare rapida la 10W. Din pacate, Huawei Y8p nu este sustinut de serviciile Google Play Store, dar are in schimb Huawei App Gallery si alte servicii ale producatorului incluse.

Device-ul are 7.75 milimetri grosime si o greutate de 172.5 grame. Este echipat cu un senzor principal de 48 de megapixeli si de alti doi senzori de 8 megapixeli, respectiv 2 megapixeli. Camera frontala este una de tip pop-up si are o rezolutie de 16 megapixeli. La nivel de conectivitate, Huawei Y8p este gata echipat cu suport, 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.2, GPS, USB-Type C si mufa 3.5mm audio jack.

Vom reveni cu informatii noi despre disponibilitatea device-ului. Este putin probabil ca aceasta varianta sa ajunga si in Romania, pentru ca Huawei intentioneaza sa-si distribuie variantele de rebranding spre zona Asia. Ce parere iti lasa noul Huawei Y8p?

Etichete:

Huawei Y8p