Reviews

Huawei Y6s pret, specificatii tehnice, detalii oficiale si pareri

Home  »  Reviews

catmobile

acum 4 ani

Terminalele entry level au farmecul lor. Prin urmare, nu strica sa aruncam o privire si peste el. Vorbim astazi despre Huawei Y6s, o versiune de upgrade a modelului Huawei Y6 2019 lansata in acest an. Toate detaliile despre specificatiile tehnice ale modelului Huawei Y6s, in cele ce urmeaza.

Pareri si specificatii Huawei Y6s

Daca esti interesat de acest terminal, ei bine afla ca Huawei Y6s costa in Romania aproximativ 500 de lei. Un pret destul de corect daca tinem cont de specificatiile sale tehnice. Dar, daca tot vorbim despre specificatii, haideti sa vedem ce configuratie propune acest device.

Modelul Huawei Y6s este echipat cu un procesor Helio P35 de la Mediatek, cu o frecventa de 2.3 Ghz. Alaturi de acest procesor functioneaza o memorie de 3GB RAM si o capacitate nativa de stocare a datelor de 64 GB. Prin comparatie cu modelul Huawei Y6 2019, acest device are un plus. De ce? Simplu: procesorul Helio P35 este superior modelului Helio A22, iar la nivelul memoriei avem 3GB RAM fata de 2GB RAM. Chiar si capacitatea nativa de stocare a datelor este mai buna pe noul model, intrucat avem 64GB fata de 32 GB pe versiunea Y6 2019.

Huawei Y6s este echipat cu un terminal de 6.09-inch in diagonala. Este vorba despre un panel IPS LCS cu rezolutie HD+ adica 1560 x 720 pixeli. Densitatea pixelilor ajunge la 283 pixeli per inch, iar raportul dintre ecran si corp este de 87% conform producatorului. Avem un decupaj destul de elegant si de mic, margini inguste si o rama neagra inscriptionata in partea de jos cu logo-ul Huawei.

In ceea ce priveste autonomia terminalului, Huawei a mizat pe o baterie destul de puternica. Aceasta are o capacitate de 3.020 de miliamperi, insa tehnologia de incarcare rapida este la 5W, ceea ce nu suna neaparat impresionant.

Huawei Y6s ruleaza din fabrica Android 9 Pie cu interfata EMUI 9.1 deasupra si cateva servicii Google preinstalate, ceea ce este un lucru bun. La dispozitia utilizatorului sunt senzorii de gravitate, proximitate si lumina, iar greutatea terminalului este de 150 de grame. Modelul are o grosime de 8 milimetri si o camera secundara de 8 megapixeli, pentru selfie-uri si sesiuni de videocalling. Aceasta camera beneficiaza de o apertura f/2.0. Camera principala a device-ului este de 13 megapixeli cu apertura f/1.8 si autofocus. Poate filma la rezolutie Full HD cu 30 de cadre pe secunda. Teoretic, specificatiile foto sunt de nivel mid-range, dar oferta era valabila pentru telefoanele din acest segment de paita de acum doi ani de zile.

Pe partea de conectivitate, Huawei Y6s are slot Dual SIM, Dual 4G, WiFi 802.11 b/g/n, WiFi Direct, Bluetooth 4.2, MicroUSB, jack 3.5mm si GPS/AGPS/Glonass. Trebuie evidentiat faptul ca modelul are si Slot MicroSD (max 512GB).

Etichete:

huawei Huawei Y6s
Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Huawei
Product Name
Huawei Y6s