Reviews

Huawei Y6 Pro review, specificatii, pret si impresii pro si contra

Home  »  Reviews

Laurentiu Ioan

acum 7 ani

Vrei sa nu mai ai emotii in privinta bateriei telefonului tau? Atunci fa-ti timp si arunca o privire peste Huawei Y6 Pro review de mai jos. Vei realiza ca exista iata pe piata o alternativa excelenta atunci cand vine vorba de o autonomie foarte buna a bateriei unui smartphone de ultima generatie. Daca te-am convins…nu ezita sa consulti Huawei Y6 Pro pret si specificatii si clarifica-ti impresia analizand argumentele noastre pro si contra Huawei Y6 Pro.

Huawei Y6 Pro review

Huawei Y6 Pro (Honor Play 5X)este un smartphone mid-range pe care indiscutabil te poti baza datorita raportului sau calitate-pret. Telefonul propune utilizatorilor un display de 5 inch cu rezolutie HD, dar si un procesor MediaTek (MT6735) cu patru nuclee, la care se adauga cei 2 GB RAM si un spatiu de stocare de 16 GB. Reteta ideala pe care Huawei a pregatit-o pentru dumneavoastra contine si un sistem dual de camere incoporat in acest device, precum si o baterie de 4000 mAh, care fara doar si poate reprezinta cel mai puternic argument pentru achizitionarea acestui smartphone. Despre autonomia acestui terminal vom discuta insa pe larg ceva mai jos. Pana atunci trebuie sa stiti ca Huawei Y6 Pro ruleaza pe Android 5.1 Lollipop, suporta A-GPS si GLONASS, beneficiaza de accelerometru si senzor de proximitate precum si de conectivitate 4 G.

…. vezi Huse Huawei Y6_Pro

Huawei Y6 Pro pret si impresii pro si contra

Am testat Huawei Y6 Pro si pot spune ca pentru pretul sau de vanzare, avem de-a face cu un smartphone decent care poate multumi chiar si utilizatorii ceva mai pretentiosi. In functie de magazin, pretul Huawei Y6 Pro difera, insa el poate fi cumparat de regula „la liber” cu sume cuprinse intre 600 si 700 de lei. Sau, poti astepta discount-urile de Black Friday cand s-ar putea sa beneficiezi de o super oferta pentru acest telefon pe emag.ro.

Dincolo de desing-ul elegant si displayul de buna calitate, Huawei Y6 Pro se remarca prin faptul ca beneficiaza de un procesor care usureaza mult misiunea utilizatorului, insa pare sa aiba ceva probleme la capitolul touchscreen. Inclusiv pe site-ul emag, mai multi utilizatori s-au plans de felul in care telefonul raspunde comenzilor pe touchscreen, dar personal, eu marturisesc sincer ca n-am intampinat aceasta problema. Revenind la punctul cel mai important al Huawei Y6 Pro, haideti sa discutam putin despre acumulatorul de 4000 mAh Li-Po. Huawei Y6 Pro este genul de smartphone (rara categorie, e drept) in care poti lasa fara emotie GPS-ul, wi-fi-ul si conexiunea de date activa si vei observa ca telefonul nu-si consuma bateria. Nu stiu cum au gandit si construit cei de la Huawei acest acumulator, dar trebuie sa recunosc sincer ca m-a impresionat. Apelurile 3G, sms-urile si conversatiile pe Facebook Messneger sau WhatsApp nu vor avea nici ele vreun efect asupra acestui acumulator, iar opinia generala (inclusiv a mea) este ca poti incarca telefonul de regula dupa 30 de ore de utilizare hardcore. Aici includ gaming si browsing la greu, pentru ca daca le vei evita sau vei evita sa le utilizezi intens, bateria va avea o autonomie si mai mare. Spre exemplu, daca nu vei folosi Huawei Y6 Pro pentru gaming este extrem de posibil ca a doua zi spre seara sa ai inca 20-25% din capacitatea bateriei. Daca folosesti Huawei Y6 Pro pe post de telefon clasic, la finalul primei zile dupa ce ti-ai incarcat telefonul bateria de 4000 mAh nu va scadea sub 70%. Tinand cont de aceste detalii si de felul in care reactioneaza telefonul la capitolul autonomie si viteza (la care adaug eu si design) consider achizitionarea unui Huawei Y6 Pro drept o oportunitate excelenta pentru un utilizator hardcore pasionat de browsing, gaming si asa mai departe.

Huawei Y6 Pro pret si impresii pro si contra

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4 based on 3 votes
Brand Name
Huawei
Product Name
Huawei Y6 Pro