Reviews, Stiri

Huawei Y6 II, pro si contra: review, pret, specificatii, opinii si poze

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Am observat de cateva zile, rasfoind internetul, foarte multe cautari pe google pentru terminalul Huawei Y6 II. Foarte multi dintre romani cauta spre exemplu fraza ” Huawei Y6 II opinii ” si poate si mai multi cauta detalii despre ” Huawei Y6 II pret „. Si asta pentru ca Huawei Y6 II este in fapt un smartphone foarte popular, care se vinde foarte bine in tara noastra. Discutam despre un dual sim cu procesor Quad Core MSM8909, care ruleaza pe Android 6.0 Marshmallow si care beneficiaza de suportul unui acumulator cu o capacitate de 3000 mAh. Fiind unul dintre smartphone-urile cu un raport calitate-pret avantajos, ne-am gandit sa va sarim in ajutor si sa va oferim un scurt review Huawei Y6 II, precum si cateva detalii sugestive despre acest terminal propus de compania din Shenzen. Veti gasi mai jos amanunte despre Huawei Y6 II pret de vanzare, precum si o analiza a specificatiilor acestui item foarte popular atat pe piata din Asia, cat si pe piata din Romania.

Huawei Y6 II (Huawei Honor Holly 3)

Huawei Y6 II (China: Huawei Honor Holly 3) vine cu un ecran de 5.5 inch in rezolutie 1280×720 si mizeaza pe un procesor Qualcomm Snapdragon 617. Parca a devenit o adevarata traditie pentru Huawei sa depaseasca asteptarile atunci cand lanseaza un model nou de smartphone, iar noul Huawei Y6 II capteaza automat atentia oricarui utilizator prin designul sau atragator si look-ul definit foarte bine de cuvantul „stylish”. (vezi Husa de protectie Huawei Y6 II)

Ceea ce atrage insa indiscutabil la acest terminal se gaseste in interiorul sau, un interior care sustinut de un pret moderat pentru piata din tara noastra asigura un terminal vandabil si extrem de accesibil. In interiorul sau, componentele Huawei Y6 II il transforma intr-un must have pentru orice utilizator care nu cauta neaparat un telefon premium, dar vrea o anumita calitate de la noul sau device. Huawei Y6 II este sustinut de un chispet Kirin 620 de 1.2 Ghz asezat pe un procesor Ocra Core A-53 care-i permite sa ruleze aproape orice tip de aplicatie. Noi l-am incercat pe diverse aplicatii de gaming si nu numai, iar viteza sa de reactie este una mai mult decat surprinzatoare, in sensul ca poate rula inclusiv jocuri mai complicate din punct de vedere al cerintelor. Puterea si performanta sa sunt sustinute si de calitatea sistemului de operare Android 6.0 Marshmallow, ajutat indeaproape de EMUI 4.1 de la Huawei.

Acest terminal ofera 2 GB RAM (suficient, am spune noi, dar cu siguranta telefonul ar fi aratat mult mai bine pe 3 GB RAM) si 16 GB memorie interna, care poate fi extinsa prin microSD pana la 128 GB. Daca sunteti pasionati de clipuri video si va doriti sa ascultati muzica sau sa vizionati diverse filme si filmulete, nu trebuie sa va faceti griji: Huawei Y6 II are potential si la acest capitol. Camera sa principala atinge 13 Megapixeli (deschidere F2.0 si unghi larg de 28 mm plus flash si filmare Full HD), in timp ce pentru pasionatii de selfie, Huawei a pregatit o camera de 8 megapixeli frontala pentru noul sau Huawei Y6 II. In ceea ce priveste acumulatorul: toate bune! Bateria de 3000 mAh face fata cu brio cerintelor de pe piata si asigura o autonomie de pana la 20 de ore in conditii normale de functionare. Desigur, daca esti un mare pasionat de browsing, asa cum sunt eu, vei observa ca cei 3000 mAh te ajuta pana la un punct. Rasfoind internetul in aproximativ o ora de mers cu metroul, autonomia telefonului proaspat incarcat la prima ora a diminetii a scazut cu 14 de procente. Adica, putin cam mult, tinand cont ca in mare, m-am limitat la citit presa si rasfoit retelele de socializare. Raman la parerea ca la un ecran de 5.5 inch, o baterie ceva mai aproape de nivelul de performanta dorit era una de 4000 mAh.

Ajungem poate la punctul cel mai important al acestui smartphone: pretul! Pentru ca da, pentru utilizatorii ceva mai putin pretentiosi, Huawei Y6 II este un terminal foarte potrivit. Designul sau este foarte placut si din proprie experienta va marturisesc sincer ca nu este deloc un gadget dificil de manevrat, ba chiar as spune ca la acest capitol Huawei confirma asteptarile. Interiorul, adica partea hardware, atinge un nivel de performanta mai mult decat decent pentru un telefon cu un pret accesibil. Bateria sa pare suficienta, dar in opinia mea nu este. Insa asta nu ar trebui sa va impiedice sa achizitionati un terminal destul de bine construit, suficient de rapid, parca ceva mai luminos si natural decat P8 sau Y 6 PRO si mai ales, foarte atragator, la un pret rezonabil de 700 de lei.

Huawei Y6 II, pro si contra: review, pret, specificatii, opinii si poze

Huawei Y6 II, pro si contra: review, pret, specificatii, opinii si poze

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4 based on 28 votes
Brand Name
Huawei
Product Name
Huawei Y6 II