Stiri

Huawei va lansa telefoane 5G in 2019

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

In aceste zile s-a desfasurat in Wuzhen (China) celebra World Internet Conference care a permis marilor companii din China sa-si dezvaluie o parte dintre planurile care vizeaza cercetarea si dezvoltarea in industrie pentru anii ce urmeaza. In timpul acestei conferinte, CEO-ul celor de la Huawei, Yu Chengdong a impartit podiumul cu CEO-ul Xiaomi, Lei Jun.

Discutia s-a purtat in jurul planurilor de viitor ale celor doua companii rivale si asupra implementarii de noi tehnologii pe smartphone-urile care urmeaza sa fie lansate de Huawei si Xiaomi in anul viitor. Dar, Yu Chengdong a vorbit si despre viitoarele telefoane 5G pe care compania Huawei isi propune sa le lanseze, cel mai probabil, undeva in 2019.

CEO-ul Huawei a anuntat ca in a doua jumatate a anului 2019 astfel de telefoane 5G ar urma sa fie lansate de catre cea mai mare companie producatoare de telefoane din China.

Yu Chengdong, telefoane 5G

Yu Chendong, CEO Huawei

Foarte probabil insa, pana la acea data, aceasta tehnologie va fi perfect functionala pe multe telefoane mobile din lume de la diversi producatori, astfel ca n-am putea spune ca Huawei va beneficia de o premiera. In prezent, aceasta tehnologie a fost testata pe protoripuri precum ZTE Gigabit, in timp ce Qualcomm, ZTE si China Mobile au anuntat ca au depasit cu succes testele de eficienta ale primului sistem 5G din lume.

Yu Chengdong a explicat de asemenea ca ultimii 20 de ani au fost extrem de utili pentru dezvoltarea rapida a departamentului de telecomunicatii din industrie.

El a subliniat de asemenea faptul ca dezvoltarea smartphone-urilor a produs schimbari majore si semnificative in vietile oamenilor, fiind convins ca si viitoarele telefoane 5G vor face acelasi lucru, urmand a asigura o mult mai buna fluiditate a semnalului.

Huawei vizeaza lansarea unor dispozitive speciale care sa foloseasca aceasta tehnologie in 2019, aspect care cu siguranta starneste interesul si atrage numeroase semne de intrebare. Pe blogul nostru ati putut citi detalii despre prima retea de telefonie mobila 5G din Europa care pare sa se nasca in San Marino.

Summary
Article Name
Huawei va lansa telefoane 5G in 2019
Description
Cel mai mare producator de smartphone-uri din China, Huawei, isi propune ca in a doua jumatate din 2019 sa lanseze primele telefoane 5G
Author
Publisher Name
Catmobile
Publisher Logo