Stiri

Huawei pregateste de asemenea un smartphone pliabil pentru 2018

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Richard Yu, Huawei CEODupa ce ZTE a lansat telefonul pliabil ZTE Axon M, iar Samsung si Apple (detalii despre primul iPhone pliabil) lucreaza de asemenea la astfel de terminale pentru anul viitor, se pare ca si Huawei si-a anuntat intentiile de a oficializa un astfel de device in 2018.

Telefon pliabil si de la Huawei in 2018?

Dupa lansarea Huawei Mate 10, CEO-ul celui mai mare producator chinez, Richard Yu, a confirmat faptul ca Huawei lucreaza la un telefon pliabil pentru 2018.

Intr-un interviu acordat celor de la CNET, Yu a anuntat ca Huawei lucreaza deja la un astfel de dispozitiv, dar care dispozitiv, pentru moment, nu poate fi lansat oficial. Telefonul are nevoie de un design mai bun, mai flexibil si mai mecanic, dar toate aceste detalii vor fi puse la punct pentru anul viitor: „Avem doua ecrane, dar avem inca probleme la confectionarea telefonului pentru ca exista un gol intre ele. Trebuie sa scapam de acel gol pentru ca vrem sa arate perfect” a explicat Yu.

In acelasi interviu, CEO-ul Huawei a vorbit si despre posibilitatea ca Huawei (al treilea cel mai important producator de telefoane din lume) sa depaseasca in viitorul apropiat Samsung si Apple: „Le vom depasi, cu siguranta. Acesta este destinul nostru! Poate ca nu sunt deloc un tip modest si ar trebui sa fiu, insa … nimeni nu ne poate opri. Suntem pe drumul cel mai bun” a explicat, cu incredere, Richard Yu.

Cele mai multe dintre vanzarile si afacerile companiei chineze au loc in Asia si Europa, insa pe piata de telefoane din Statele Unite, compania nu a reusit sa vanda decat 1 milion de unitati in 2017. Oficialii concernului chinez sunt optimisti ca de la anul vor reusi sa imbunatateasca aceasta cifra considerabil, tinand cont ca pentru chinezi, piata din Statele Unite poate fi declicul perfect prin care compania s-ar apropia si mai mult de Apple si Samsung. In acest moment, cele doua mari rivale stau incomparabil mai bine in Asia decat sta Huawei in Statele Unite.

sursa: Fonearena si CNET

Summary
Huawei pregateste de asemenea un smartphone pliabil pentru 2018
Article Name
Huawei pregateste de asemenea un smartphone pliabil pentru 2018
Description
Liderul celor de la Huawei, Richard Yu, a confirmat intr-un interviu ca producatorul vrea sa lanseze la anul un telefon pliabil