Stiri

Huawei pregateste primele sale telefoane 5G

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Pe finalul anului trecut s-a speculat intens ca Huawei va lansa telefoane 5G in 2019. Din ce in ce mai multe surse confirma aceasta informatie si majoritatea citeaza informatii din interiorul companiei. Ne pregatim de era 5G la nivel mondial, iar Huawei tine sa fie cap de afis in acest spectacol istoric.

Primele telefoane 5G de la Huawei

Recent va scriam despre tehnologia 5G in Romania si va informam ca aceasta noua era va schimba extrem de mult felul in care ne comportam si ne raportam la ceea si fata de ceea ce ne inconjoara. Huawei tine cont de aceste detalii si are planuri mari pentru anul viitor, cand se pregateste sa devina unul dintre primii producatori care aduc telefoane 5G pe piata.

La Mobile World Congress 2018 de la Shanghai, Eric Xu, CEO al Huawei, a confirmat planurile gigantului din China referitoare la piata 5G si la primele telefoane 5G ale companiei. Intr-un articol din presa chineza se avanseaza ipoteza ca Huawei va lansa primele solutii 5G undeva in luna martie, ceea ce face posibil ca primele telefoane 5G de la Huawei sa ajunga pe piata pana in vara.

Huawei telefoane 5G

Recunoscuta la nivel mondial pentru ca-si lanseaza smartphone-urile sale din seria P in primul trimestru al anului, Huawei obisnuieste de asemenea sa lanseze telefoanele din seria Mate spre finalul ultimului trimestru. Prin urmare, chinezii sustin ca Huawei P30 ar putea fi unul dintre primele telefoane 5G din lume! Alte surse din presa chineza anunta ca Huawei nu se va grabi totusi pentru a nu risca un esec de proportii si va pastra tehnologia 5G pentru seria Mate de la anul, adica pentru viitorul Huawei Mate 30.

Intre timp, gigantul din China lucreaza la remedierea problemelor legate de latenta si conectivitatea telefoanelor sale la diverse retele si confirma ca va retusa tot ceea ce trebuie retusat pana la finalul acestui an. Odata ce aceste probleme se vor rezolva, Huawei va mari ritmul procesului de lansare a primelor sale telefoane 5G.

telefoane 5G de la Huawei

Eric Xu marturisea recent ca Realitatea Virtuala si Realitatea Augmentata pot creste simtitor prin tehnologia 5G, insa nu a confirmat daca Huawei se gandeste sa intre si pe aceste piete in viitorul apropiat.

Si OnePlus se pregateste de primele telefoane 5G

Intr-o stire asociata venita tot pe filiera chineza, aflam ca si OnePlus are planuri pentru viitoarele sale telefoane 5G. Compania condusa de Pete Lau a confirmat ca se pregateste sa debuteze astfel de telefoane pentru la anul, ceea ce ar putea insemna ca OnePlus 7 va deveni unul dintre primele telefoane 5G de care vom avea parte pe piata.

E de asteptat in perioada urmatoare si un raspuns oficial dinspre Apple si Samsung, gigantii care par mult mai preocupati acum de lupta directa dintre ei si de viitoarele flagship-uri pe care le vor lansa pe finalul acestui an.

Vom reveni cu amanunte despre acest subiect pe masura ce vor aparea noi informatii importante si semnificative pentru romani.