Stiri

Huawei P20 » primele detalii oficiale despre viitorul flagship al companiei

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Huawei P20Huawei P20 va fi viitorul nume greu pe care producatorul chinez, Huawei, il va lansa pe piata din gama P. Evident, pana la lansarea oficiala a acestui terminal lucrurile s-ar mai putea schimba pentru compania chineza, dar pentru prima data la nivel oficial, Huawei discuta despre viitorul model Huawei P20 dupa ce a obtinut trademark-ul pentru acest nume.

Huawei nu renunta la Gama P si va lansa Huawei P20!

Producatorul chinez Huawei a anuntat pe Weibo ca a primit licenta pentru trademark-ul „P20”, ceea ce inseamna ca zvonurile care anuntau ca puternicul grup este pregatit sa renunte la Gama P sunt false. In acest an, producatorul a lansat terminalele, Huawei P10, Huawei P10 Plus si Huawei P10 Lite, dispozitive care se bucura de un impact puternic pe piata de telefonie mobila.

In viitor insa, concernul chinezesc va lansa si modelul Huawei P20, un flagship care va fi o mica imbunatatire pe care compania o va aduce actualului model Huawei P10 Plus. Asteptarile sunt insa mari, chiar daca anumite surse din China anunta ca terminalul va primi sprijinul unui motor proprietar, Kirin 960. Asta in conditiile in care modelul HiSilicon Kirin 970 este deja in lucru si ar putea debuta alaturi de viitorul terminal, Huawei Mate 10, smartphone cu ecran edge-to-edge, care va fi cel mai probabil lansat in perioada octombrie-noiembrie.

Huawei P20 se va baza conform celor de la Phonearena pe un ecran cu diagonala de 5.7 inch cu rezolutie Quad HD, iar la capitolul memorie interna va bifa doua versiuni: cu 6GB si cu 8 GB. Ramane de vazut care dintre speculatii se vor confirma in cele din urma si ce strategie va aborda producatorul in cazul modelului Huawei P20. Nu exista deocamdata alte informatii oficiale despre model si nici o perioada concreta de lansare a acestuia, dar cert este ca, pentru prima data in maniera oficiala, Huawei vorbeste despre Huawei P20, ceea ce inseamna ca terminalul va fi in mod cert lansat.

Summary
Huawei P20 » primele detalii oficiale despre viitorul flagship al companiei
Article Name
Huawei P20 » primele detalii oficiale despre viitorul flagship al companiei
Description
Pentru prima data in forma oficiala, producatorul chinez Huawei discuta despre Huawei P20, viitorul flagship al companiei