Stiri

Huawei P20 ar putea fi lansat pana la urma in martie

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Toata lumea astepta ca modelul  P20 de la Huawei sa fie lansat de cel mai mare dintre producatorii chinezi, la Mobile World Congress 2018. Cele mai recente informatii anunta insa ca flagshipul ar urma sa fie lansat pe 27 martie. Huawei a inceput deja sa trimita invitatii pentru un eveniment special care va avea loc la Paris.

Detalii despre Huawei P20, P20 Lite, P20 Plus si P20 Pro

Conform mai multor informatii, evenimentul de la Paris va avea loc se pare pe 27 martie, iar din ce in ce mai multi specialisti si leakeri din domeniu sustin ca aceasta va fi data de lansare a lui Huawei P20.

Huawei P20

Pe de alta parte, nu exista detalii legate de lansarile pe care Huawei le pregateste la Mobile World Congress 2018, cu toate ca ne asteptam sa vedem o serie noua de tablete si o alta serie de Matebook.

Revenind la seria P20, aflam din presa chineza ca cel mai mare producator chinez va lansa trei variante din aceasta serie. Acestea ar urma sa fie Huawei P20 Plus, Huawei P20 si Huawei P20 Lite. Mai mult decat atat, tot mai multe vesti dinspre Huawei sustin ca uriasul concern lucreaza si la un model aparte, denumit Huawei P20 Pro, smartphone care va avea un modul „triple-setup” pe langa un aspect frontal asemanator cu Apple iPhone X.

In ceea ce priveste specificatiile, Huawei P20 si P20 Plus se vor baza pe procesorul Kirin 970, unul similar cu ceea ce am vazut pe Huawei Mate 10 si Huawei Mate 10 Pro. Viitoarele flagship-uri vor avea 6 GB memorie RAM la bord si 64/128 GB dedicati stocarii de date.

Pe de alta parte, Huawei P20 Pro va rula din fabrica cel mai puternic procesor in-house al Huawei, modelul Kirin 975. Acest chipset asigura in mod normal cu 15% mai multa performanta telefoanelor care il folosesc prin comparatie cu telefoanele care folosesc Kirin 970. Acest device va avea trei versiuni diferite in functie de memorie si cea mai puternica dintre versiuni va avea 8 GB RAM si o capacitate de stocare a datelor de 256 GB.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes