Stiri

Huawei P11 » camera principala de 40 de megapixeli?

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Ne desparte destul de mult timp pana cand Huawei va lansa mult promisele telefoane 5G astfel ca ne permitem sa analizam ce face si va face gigantul din Coreea de Sud pana atunci. Astazi, va scriam despre lansarea oficiala a modelului Huawei Honor View 10, adica versiunea europeana sa-I zicem a modelului Honor 10 lansat foarte recent in China. Tot astazi, aflam si primele informatii despre viitoarea gama Huawei P11, iar aceste informatii sunt cu adevarat spectaculoase.

Huawei P11

Cunoscut pentru informatiile de calitate pe care le aduce pe piata, celebrul leaker Evan Blass (@evleaks) a publicat pe contul sau official de Twitter cateva afise elocvente care promoveaza practic viitorul varf de gama de la anul, Huawei P11. „I don’t take pictures, I make pictures” suna destul de clar a promovare intensa a sectorului foto cu care acest flagship va fi calibrat.

Si se pare ca promvarea are o baza solida. Se pare ca handset-ul va avea camere principale cu trei lentile si senzori de 40 de megapixeli plus optiunea unui zoom hibrid 5X. Totodata, frontal, Huawei P11 pare sa fie de asemenea impresionant pentru ca vestile care circula cu repreziciune anunta o camera selfie de 24 de megapixeli.

Fara indoiala, sectorul foto de pe Huawei P11 va fi realizat in parteneriat cu celebra companie germana Leica. Business Wire sustine ca aceste afise sunt de fapt mostre care ajung in cele din urma la Departamentul de Marketing al Huawei pentru confirmarea lor.

Daca se va demonstra ca informatiile aduse de Evan Blass sunt reale si ca Huawei P11 va avea camere de 40 + 24 MP aceste detalii vor putea fi considerate fara indoiala principalele argumente ale viitoarei serii P de la Huawei. Vom reveni cu informatii noi despre acest device in perioada urmatoare.

Daca ati achizitionat vreunul dintre terminalele din seria P de la Huawei din acest an si cautati solutii de protectie a lor o puteti face si prin intermediul catmobile. Profitati de reducerile noastre pentru huse Huawei P10 Lite, huse Huawei P10 si huse Huawei 10 Pro si bucurati-va de promotiile catmobile din perioada sarbatorilor.

Summary
Description
Viitorul flagship Huawei P11 ar putea fi echipat cu camere de 40 de megapixeli pe spate, respectiv 24 de megapixeli pe partea din fata
Author
Publisher Name
Catmobile