Stiri

Huawei P11 ar urma sa fie prezentat la Mobile World Congress 2018

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Huawei P11

Huawei P11

La inceputul lunii decembrie au iesit la suprafata primele informatii despre viitorul flagship al celor de la Huawei, modelul Huawei P11. Direct din Germania, aflam acum ca flagshipul ar putea fi prezentat la Mobile World Congress 2018, la fel cum modelul P10 a primit „unda verde” cu ocazia aceluiasi eveniment din 2017 (vezi huse Huawei P10 aici si profita de reducerile de iarna).

Informatii despre lansarea Huawei P11

In Germania, cei de la Huawei au organizat un eveniment special dedicat sarbatorilor, iar anumite surse credibilizeaza ideea ca oficialii companiei chineze au anuntat ca viitorul flagship, Huawei P11, va fi prezentat oficial cu ocazia Mobile World Congress 2018.

Poate cea mai credibila dintre informatii vine de la celebrul leaker Roland Quandt, cel care nu prea da gres atunci cand vine vorba de astfel de informatii exclusive.

Ei bine, Quandt, anunta pe Twitter ca Huawei P11 ar putea fi printre „noile produse extraordinare, concentrate pe inteligenta artificiala si componenta foto” care vor fi lansate de gigantul din China in primul trimestru al anului. Evident, Quandt neaga notiunea de „prim trimestru al anului” de evenimentul Mobile World Congress din 2018, care va avea loc in perioada rezervata acestui prim trimestru. Perioada de desfasurare a celebrului eveniment de la Barcelona este 26 februarie – 1 martie 2018, iar pentru Huawei nu ar fi o noutate prezentarea unui flagship la un astfel de eveniment major.

Conform presei din China, dar si lui Quandt, aceasta informatie ar veni chiar pe filiera William Tian, vicepresedinte la Huawei pe sectorul de vanzari pentru pietele din Europa de Vest.

Huawei P11 va fi intr-adevar „concetrat pe inteligenta artificiala si componenta foto”, pentru ca dupa cum aratam intr-un articol la inceputul acestei luni, device-ul ar putea avea chiar o camera principala de 40 de megapixeli. In plus ar putea beneficia de tehnologie de recunoastere faciala, sustine Mobile News EU

Daca modelul Huawei P11 va fi lansat in cele din urma la Mobile World Congress 2018 si informatiile prezentate de Quandt se vor demonstra a fi reale, asta inseamna ca P11 va fi disponibil la vanzare incepand cu luna martie.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes