Reviews, Stiri

Huawei P10 Plus review, imagini, opinii si specificatii

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani


Huawei P10 Plus review, imagini, opinii si specificatii →
Dupa ce recent am discutat despre lansarea Huawei P10 si analizat ceea ce ofera acest super telefon utilizatorilor in 2017, astazi este prilejul potrivit sa aruncam o privire si peste terminalul Huawei P10 Plus, lansat in acelasi cadru oficial de la Mobile World Congress 2017 de catre compania chinezeasca. Varianta clasica P10 Plus reprezinta un start foarte promitator pentru Huawei in noul an oferindu-va o tehnologie vazuta prima data la Huawei Mate 9 intr-o forma ce e drept, ceva mai mica, plus o paleta larga nu doar de specificatii high-end ci si de culori unice si finisaje de foarte buna calitate. Daca doresti insa sa cumperi cel mai bun Huawei de pe piata in acest an, atunci recomandarea noastra merge spre Huawei P10 Plus, un terminal cu camera si capacitate de stocare interna superioare. Huawei P10 Plus review care merita rasfoit pentru ca insasi terminalul este un device care merita cumparat.

Huawei P10 Plus review

Huawei P10 Plus specificatii

  • Lansare: martie 2017
  • Display: Quad UD (2560×1440) 5.5 inch
  • Sistem de operare: Android OS, v7.0 (Nougat)
  • Chipset: HiSilicon Kirin 960, Octa-core (4×2.4 GHz Cortex-A73 & 4×1.8 GHz Cortex-A53)
  • Placa Video: Mali G71 MP8
  • Memorie interna: 64GB sau 128 GB
  • Memorie RAM: 4GB sau 6 GB
  • Sistem camere: Dual 20 MP + 12 MP, f/1.8, OIS, Leica optics, phase detection autofocus, dual-LED (dual tone) flash, Geo-tagging, touch focus, face detection, HDR, panorama, 2160p@30fps, 1080p@60fps + Selfie Camera 8MP, f/1.9
  • WLAN: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, DLNA, WiFi Direct, hotspot
  • Acumulator: Li-Ion 3750 mAh

Huawei P10 Plus review

 

 

Huawei P10 Plus review → Specificatii de top, aspect excelent, luminozitate foarte buna, capacitate de stocare mare, memorie RAM fantastica, baterie incapatoare si un procesor exploziv. Cam acestea ar fi argumentele Huawei P10 Plus pe scurt. Pe larg insa, Huawei P10 Plus merita cu siguranta mult mai multa atentie pana la cele mai mici detalii tehnologie.

Viitorii utilizatori trebuie sa stie ca vor avea la dispozitie o versiune entry-level a acestui terminal utilata cu 4GB memorie RAM si alti 64 GB memorie de stocare interna. Varianta ideala insa a terminalului este versiunea cu 6GB memorie RAM si alti 128 GB memorie de stocare interna, adica exact detaliile unui flagship pregatit sa uimeasca piata smartphone in 2017. Dincolo de aceste caracteristici, Huawei P10 plus asigura un display Qhd cu ecran mai mare si rezolutie mai buna decat „fratele sau mai mic”. Avem asadar un display de 5.5 inch care duce telefonul inspre sectorul phablet si o rezolutie excelenta 2560×1440 pixeli.

Ecranul lui Huawei P10 Plus

Ecranul este protejat de sticla curbata 2.5D si beneficiaza de protectie Corning Gorilla Glass 5 la care va recomandam o folie de protectie din sticla si o husa pentru Huawei P10 Plus. Cu un raport ecran-corp de 71.6% si o densitate a pixelilor stabilita la 540 pixeli per inch, noul varf de gama al companiei chinezesti impresioneaza teribil la acest capitol. Smartphone-ul utilizeaza de asemenea noul sistem de operare al Google, Android OS v7.0 Nougat sprijinit de calitatea si caracteristicile interfatei EMUI 5.1 care a primit in plus un upgrade semnificativ prin introducerea Machine Learning, o modalitate gandita de cei de la Huawei pentru gestionarea resurselor si eficientizand astfel experienta utilizatorului inclusiv pe partea de multitasking.

Huawei P10 Plus review, imagini, opinii si specificatii

Partea de performanta absoluta este asigurata de un procesor de o calitate incontestabila. HiSilicon Kirin 960 pe 64 de biti, este un octa-core tactat la 2.4 Ghz care motorizeaza efectiv terminalul ajutandu-se si de sprijinul placii video Mali G71, una de foarte buna calitate. Nu lipsesc senzorul de amprente (aflat chiar in butonul Home), portul de tip USB tip C si slotul dual Sim, dar foarte important este ca avem parte si de un device cu un sistem de camere absolut excelent. Camera principala a dispozitivului are sistem dual fiind echipata cu doi senzor: unul de 20 de megapixeli si un altul de 12 megapixeli. Ea se ajuta de lentilele tip Leica de 27 de milimetri si de o deschidere F/1.8 beneficiind totodata de o serie de functii speciale precum autofocus, flash LED dual tone si stabilizare optica. Mai mult ca sigur, chiar daca nu putem include totul in Huawei P10 Plus review, smartphone-ul va asigura poze de o calitate exceptionala chiar si in conditii de iluminat ceva mai scazute.

huse Huawei p10 plus

La fel ca si la versiunea standard, camera pentru selfie-uri este una foarte buna, fiind insa echipata de aceasta data cu tehnologie Leica. Senzorul de imagine de 8 megapixlei cu diafragma f/1.9 asigura si acesteia o calitate aproape ideala. Nu in ultimul rand, Huawei P10 plus este sustinut de o baterie mai puternica decat fratele sau mai mic. In speta, un acumulator cu o capacitate generoasa de 3750 mAh, puternic si stabil, ajutat de tehnologie fast charging. O veste si mai buna este ca Huawei anunta ca P10 Plus va fi un terminal cu un semnal de o calitate superiaora, ca urmare a implementarii celor 4 antene in configuratie 4×4 Mimo. Totodata, acest detaliu pare sa atraga si o viteza mai mare si mai buna de internet.

Huawei P10 Plus review

Huawei P10 Plus pret si disponibilitate

Handset-ul Huawei P10 Plus, vedeta anului pentru compania chinezeasca va ajunge pe piata in luna martie a acestui an, dar va avea preturi mai mari decat versiunea standard si automat, diferite in functie de configuratia aleasa. Cel mai scump Huawei P10 Plus va fi modelul de 6GB memorie RAM si 128 GB memorie interna, care va costa 800 de euro. Modelul de baza P10 Plus, cu 4GB RAM si 64 GB memorie de stocare interna va costa 650 de euro. Smartphone-ul poate fi achizitionat in mai multe variante de culoare, dintre care unele sunt considerate speciale (verde, albastru, auriu sau dazzling blue). Alte variante de culori pentru acest dispozitiv sunt Rose Gold, Graphite Black, Prestige Gold si Mystic Silver. Pentru huse Huawei P10 plus, nu uita sa verifici oferta noastra de ultima ora.

 

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4 based on 6 votes
Brand Name
Huawei
Product Name
Huawei P10 Plus
Price
euro 650-800