Stiri

Huawei P10 Lite primeste update la Android 8.0 in Romania

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Lansat in februarie 2017 pe piata cu Android 7.0 Nougat la bord si interfata EMUI 5.1, telefonul Huawei P10 Lite primeste update la Android 8.0 Oreo in sfarsit, si in Romania. Informatia apare la scurt timp dupa ce luna trecuta aflasem ca Huawei P10 Lite primeste update la Android 8.0 in Europa. Avem detalii in cele ce urmeaza.

Huawei P10 Lite primeste update la Android 8.0

Asadar, Huawei P10 Lite primeste update la Android 8.0 si in Romania printr-o actualizare de 2.41 GB sub numele WAS-LX1A 8.0.0 362 (C432).

In cazul in care ai cumparat P10 Lite la abonament, va trebui sa mai astepti (foarte putin) pentru a intra in „posesia” acestei actualizari. Prioritate au telefoanele P10 Lite care au fost achizitionate la liber pe teritoriul Romaniei.

Huawei P10 Lite primeste update la Android 8.0

Desigur insa, vorbim de un decalaj mic care nu te va impiedica sa faci rapid update telefonului tau indiferent de modalitatea in care l-ai cumparat.

Vestea ca Huawei P10 Lite primeste update la Android 8.0 este cu siguranta una excelenta pentru toti posesorii acestui device, dar ce aduce plusul Oreo pentru P10 Lite? Haideti sa vedem:

– O experienta imbunatatita la nivel general, in special la trecerea dintr-un meniu in altul. Sistemul de operare se incarca mult mai repede si functioneaza mult mai bine
– Imbunatatiri la nivel de securitate
– Sfaturi generale noi care te vor ajuta sa scoti tot ceea ce e mai bun din interfata EMUI de la Huawei
– Meniul „Setari” primeste un design nou
– Functia Recycle Bin in galeria foto, pentru a stoca pozele sterse de catre tine, pentru 30 de zile
– Aplicatia Phone Manager primeste de asemenea imbunatatiri la nivel de functionalitate si aspect
– Telefonul Huawei P10 Lite se va putea conecta de acum inainte la doua device-uri via bluetooth simultan
– Imbunatatiri importate la nivel de software inclusiv in zona AI

Huawei P10 Lite primeste update la Android 8.0 insa pentru cei care detin Huawei Mate 10 Lite vestea este la fel de buna. Acest device va primi si el in curand acest update care va avea se pare forma RNE-L01 8.0.0.330 (C432). Update-ul la Oreo pentru acest al doilea model de telefon de la Huawei va ajunge in Germania pentru inceput si imediat in restul Europei.

Citeste pe blogul nostru un review Huawei P10 Lite complet. De asemenea, iti reamintesc ca poti achizitiona accesorii la reducere pentru acest model de telefon. In oferta CatMobile ai huse Huawei P10 Lite la cele mai bune preturi ale momentului.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 3 votes
Brand Name
Huawei
Product Name
update Oreo Huawei P10 Lite
Price
gratuit