Reviews

Huawei Nova Lite 3 Plus pret, specificatii tehnice si detalii oficiale

Home  »  Reviews

catmobile

acum 4 ani

Compania Huawei a lansat oficial noul model de smartphone, Huawei Nova Lite 3 Plus. Este vorba despre un device cu ecran de 6.21-inch Full HD IPS, cu rezolutie 2340 x 1080 pixeli. Avem toate detaliile, in cele ce urmeaza.

Specificatii tehnice si pareri Huawei Nova Lite 3 Plus

Noul Huawei Nova Lite 3 Plus costa 24.800 Yeni si a fost lansat oficial de gigantul chinez in Japonia. Device-ul primeste o varianta de 4GB RAM si 128GB pentru stocarea de date, si poate fi achizitionat pe culori precum Aurora Blue si Midnight Black.

In ceea ce priveste configuratia interna, Huawei Nova Lite 3 Plus este gata echipat cu un display Full HD IPS de 6.21-inch, cu rezolutie 2340 x 1080 pixeli.

Sub capota, terminalul are un procesor octa-core Huawei Kirin 710F SoC, cuplat cu 4GB RAM si cu 128GB pentru stocarea de date. O stocare care poate fi extinsa via microSD pana la 512GB. Noul smartphone vine cu senzor de amprente montat pe partea din spate a telefonului.

In departamentul foto, descoperim ca Huawei Nova Lite 3 Plus are o camera principala de 13 megapixeli si un al doilea senzor de imagine de 2 megapixeli. Camera pentru selfie-uri si video calling are 8 megapixeli si este gazduita de decupajul din ecranul telefonului, care are forma de „picatura de apa”.

Partea de conectivitate include suport pentru 4G VoLTE, Wi Fi, bluetooth de ultima generatie, GPS, port NFC si microUSB, dar si mufa audio de 3.5 milimetri pentru casti. Telefonul ruleaza din fabrica doar Android 9.0, iar bateria sa are o capacitate de 3.400 de miliamperi. Nu exista informatii despre disponibilitatea acestui telefon in Europa. Cert este ca, pentru moment, Huawei Nova Lite 3 Plus este lansat pentru zona Asia, dar nu este deloc exclus ca telefonul sa ajunga si pe piata din Europa, scrie presa din China.

Profita si tu de reducerea oferita de eMag la unul dintre telefoanele Huawei foarte interesante de pe piata, in ceea ce priveste raportul pret calitate. Acum ai Telefon mobil Huawei P40 Lite, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, Crush Green la numai 1099 lei.