Reviews

Huawei Nova 7i pret, specificatii tehnice oficiale, detalii și primele impresii

Home  »  Reviews

catmobile

acum 4 ani

După Huawei Y7p, gigantul din China scoate acum pe piata și modelul Huawei Nova 7i. Acesta are un ecran de 6.4-inch cu rezolutie Full HD Plus și un design atractiv si modern. Toate detaliile despre el, în cele ce urmeaza.

Specificatii tehnice, pret si pareri despre Huawei Nova 7i. Arata bine si se misca bine!

Compania Huawei a anuntat oficial in Malaiezia noul model Huawei Nova 7i. Nu vorbim despre nimic altceva decat despre o versiune de rebranding a modelului Huawei Nova 6 SE care a fost lansat in China, anul trecut.

Noul model Huawei Nova 7i poate fi achizitionat pe culori precum roz (sakura pink), negru (midnight black) si verde (crush green) iar pretul sau ajunge undeva la 1000-1100 de lei. Sa aruncam insa o privire peste specificatiile tehnice ale acestui nou produs de la Huawei.

Huawei Nova 7i vine cu un design extrem de placut, iar ecranul de 6.4-inch cu rezolutie Full HD Plus pare exact ceea ce trebuie. In partea din stanga sus, ecranul vine cu deja celebra „punch hole” o gaura in display, devenita deja specificatie ultra moderna. Smartphone-ul este susinut de o baterie de 4.200 de miliamperi cu suport pentru incarcare rapida la 40 de w.

La nivelul departamentului foto, Huawei Nova 7i vine cu un sistem quad camera pe spate, care propune o combinatie de 48 de megapixeli pe senzorul principal (apertura f/1.8), 8 megapixeli pe cel de-al doilea senzor (ultra wide cu apertura f/2.4) precum si cu alti doi senzori de cate doi megapixeli. Camera frontala a device-ului are 16 megapixeli si o apertura f/2.0. Device-ul are scannerul de amprente montat pe lateral.
Sub capota sa se afla procesorul Kirin 810 de la Huawei via HiSilicon, procesor cuplat cu placa video ARM Mali G52 MP6 GPU. Nu mai putin de 8 GB sunt dedicati memoriei RAM si alti 128GB pentru stocarea de date. Aceasta din urma poate fi extinsa pana la 256 GB via carduri de memorie de tip microSD.

Huawei Nova 7i ruleaza din fabrica Android 10 cu interfata EMUI 10.0.1 deasupra. La nivel de conectivitate, device-ul vine cu Dual 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 ac (2.4GHz and 5GHz), Bluetooth 5 LE, GPS si port USB Type-C. Noul Nova 7i cantareste 183 de grame si are 8.7 milimetri grosime. Inaltimea sa ajunge la 159.2 milimetri, iar latimea este de 76.3 milimetri.

Huawei Nova 7i

Pareri personale: Modelul Huawei Nova 7i mi se pare un mid-range bun. Nu stiu cand si daca va ajunge in Europa, dar la o prima vedere are cateva argumente solide in favoarea sa. Dincolo de un design placut ochiului si foarte modern, Nova 7i are un procesor mid range foarte bun, o memorie RAM mare si o baterie suficienta. Elementele de conectivitate sunt noi si utile, interfata ruleaza foarte bine, iar sistemul foto mi se pare macar decent. Daca ajunge in Europa la un pret apropiat de ceea ce Huawei a anuntat in Malayezia, mi se pare o achizitie buna pentru cineva care cauta o performanta medie, chiar buna, fara sa investeasca sume de bani ametitoare. In plus, device-ul chiar arata foarte bine! Tu ce parere ai despre acest telefon?

Summary
Aggregate Rating
2.5 based on 2 votes
Brand Name
Huawei
Product Name
Huawei Nova 7i