Stiri

Huawei Nova 3i o versiune mai ieftina a lui Huawei Nova 3

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Huawei a lansat modelul Huawei Nova 3, dar in acelasi timp pregateste si introducerea unei versiuni mai ieftine a acestuia. Modelul Huawei Nova 3i seamana ca aspect cu modelul de baza si are specificatii tehnice apropiate, insa va avea un pret de achizitie mai mic. Avem detalii, in cele ce urmeaza.

3 diferente esentiale intre Huawei Nova 3i si Huawei Nova 3

  • 1. Fara indoiala, cea mai importanta dintre diferente o gasim la nivel de procesor, pentru ca versiunea mai accesibila ca pret are la bord un model de chipset mid-range mai putin puternic. Huawei Nova 3 este echipat cu un procesor Kirin 970, in timp ce noul model Huawei Nova 3i are la bord un procesor Kirin 710.
  • 2. Modulul foto de pe Huawei Nova 3 este incontestabil mai puternic decat cel de pe Huawei Nova 3i . Avem camere duale si pe fata si pe spate in cazul ambelor terminale, insa versiunea deja lansata pe piata beneficiaza de un plus impresionant pe camera principala, fiind un handset ideal pentru selfie-uri, dar si pentru capturi in orice conditii. Cei doi senzori de pe Nova 3 au 24 si 16 megapixeli, in timp ce senzorii spate de pe Nova 3i au doar 16 si 2 megapixeli.
  • 3. Baterie inferioara pentru Huawei Nova 3i care primeste sprijin pentru autonomie de lunga durata de la un acumulator de 3.340 miliamperi, in vreme ce modelul mai scump se bazeaza pe un acumulator de 3.750 miliamperi.
Huawei Nova 3i vs Huawei Nova 3

Huawei Nova 3i vs Huawei Nova 3

Specificatii tehnice Huawei Nova 3i

Noua versiune a modelului Huawei Nova 3 se bazeaza asadar pe un procesor mai putin puternic produs de Huawei.

Modelul Kirin 710 SoC are parametri inferiori modelului Kirin 970 si, in plus, este cuplat doar pe versiunea mai scumpa a noului handset cu 6GB RAM, atat cat are Nova 3 pe versiunea standard. In cazul Huawei Nova 3i versiunea standard are doar 4GB RAM si 64 GB pentru stocarea de date.

Din nou, versiunea mai scumpa a lui Nova 3i are un plus si la nivelul memoriei native: 128 GB. Ambele variante permit insa extinderea memoriei flash pana la 256GB via microSD.

Huawei Nova 3i ne propune o experienta atractiva pe ecranul de 6.3-inch in diagonala, cu rezolutie Full HD+ si format modern 19.5:9. Display-ul este curbat (3D) si beneficiaza de protectie. Nu scapam nici in cazul modelului Huawei Nova 3i de bretonul de tip iPhone care pare sa fi devenit o constanta pentru producatorul chinez.

Android 8.1 Oreo cu interfata EMUI 8.2 este versiunea aleasa de Huawei drept sistem de operare al acestui model. Handset-ul asigura conectivitate de tip 4G VoLTE si beneficiaza de port USB Tip C.

Camera frontala este duala si are doi senzori de 24 si 2 megapixeli la bord, ceea ce as spune ca reprezinta un plus remarcabil pentru acest nivel.

Huawei Nova 3i

Huawei Nova 3i

Camera principala este asa cum precizam si mai sus, inferioara celei de pe Huawei Nova 3, dar suficient de decenta pentru a impresiona prin comparatie cu alte modele din acest sector: 16+2 megapixeli si LED Flash la dispozitia utilizatorului.

Va oferim mai jos specificatiile complete ale acestui noi device pe care il propune Huawei. El este asteptat sa fie lansat pe 18 iulie si va fi disponibil se pare pe culori precum albastru,negru, rosu, galben, alb si albastru inchis.

La prima vedere, noul device considerat versiunea mai ieftina a modelului Huawei Nova 3 s-ar parea ca este un competitor pentru Xiaomi Mi 8 SE.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
Huawei
Product Name
Huawei Nova 3i