Stiri

Huawei Nova 2s inca o propunere atractiva dinspre gigantul chinez

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Am aflat recent ca Huawei Nova 3 va fi lansat oficial in decembrie, insa portofoliul gigantului din China se va extinde din cate se pare si cu un alt device din gama Nova. Este vorba despre Huawei Nova 2s, care apare deja in cateva imagini interesante scapate pe internet.

Huawei Nova 2s specificatii tehnice

Noul device al companiei chineze pare sa beneficieze de specificatii oarecum similare cu ceea ce vom descoperi pe viitor in interiorul Huawei Nova 3.Diferenta este ca acest device vine cu o platforma Kirin 960 de la Huawei, aceeasi platforma care echipeaza modele importante precum Huawei P10 sau Huawei P10 Lite.

Huawei Nova 2s

Stim deja ca Nova 3 va fi echipat cu puternicul procesor mid-range Kirin 670 de la Huawei, astfel ca putem observa astfel o prima diferenta semnificativa. Avem in schimb la dispozitie aceeasi baterie de 3340 miliamperi pe care am mai vazut-o si in configuratia unor telefoane ca Huawei Mate 10 Lite sau Huawei Honor 7X, telefoane din game diferite, dar de la acelasi producator.

Camera principala a terminalului se pare ca va fi duala si va avea in componenta sa senzori de 20, respectiv 16 megapixeli. Si camera frontala va fi una duala, cu toate ca informatiile sunt inca neclare in aceasta privinta. Daca se va demonstra a fi asa, avem toate datele sa credem ca Huawei Nova 2s va fi un device extrem de atractiv pe sectorul foto. Se vehiculeaza ca aceasta camera selfie duala va fi echipata cu cate doi senzori de cate 20 de megapixeli fiecare.

Huawei Nova 2s (1)

Huawei pregateste versiuni diferite pentru Huawei Nova 2s, astfel ca vom avea modele de Nova 2s cu 4GB RAM si cu 6 GB RAM. Capacitatea de stocare va fi evident, una diferita in functie de model: versiunii de 4 Gb RAM ii va fi alaturata o memorie nativa de 64 GB, iar versiunii de 6 Gb RAM ii va fi alaturata o memorie nativa de 128 GB.

 

Cea mai scumpa dintre versiunile de Huawei Nova 2s va costa 382 de euro, un pret pe care specialistii il considera a fi unul destul de rezonabil.. Smartphone-ul va putea fi achizitionat pe culorile clasice alb si negru, dar si pe albastru. . Nu avem momentan detalii despre celelalte posibile specificatii ale telefonului.

sursa foto: ithome.com

Summary
Huawei Nova 2s inca o propunere atractiva dinspre gigantul chinez
Article Name
Huawei Nova 2s inca o propunere atractiva dinspre gigantul chinez
Description
Huawei Nova 2s ar putea fi lansat in luna decembrie de catre gigantul chinez: vezi ce specificatii atractive aduce si ce pret va avea deviceul
Author
Publisher Name
Catmobile