Stiri

Huawei Nova 2 Lite are Oreo la bord si 3 GB RAM

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Gigantul chinez Huawei a lansat oficial inca un model din seria Nova. Este vorba despre Huawei Nova 2 Lite, un telefon care a fost prezentat oficial in Filipine si care va costa (in traducere romaneasca) putin peste 700 de lei. Ce specificatii aduce, aflam in cele ce urmeaza.

Huawei Nova 2 Lite specificatii tehnice si disponibilitate

Modelul Huawei Nova 2 Lite este deja disponibil la pre-comanda in zona Asia. Se pare ca el va veni la pachet cu o preche de casti JBL Bluetooth, dar fara o folie de protectie Huawei. Sarind direct la capitolul specificatii, iata ce ne ofera producatorul chinez pe acest device.

Huawei Nova 2 Lite are un ecran cu diagonala foarte generoasa. Discutam practic despre un phablet cu rezolutie HD+ adica 1440 x 720 pixeli pe o diagonala de 5.99 – inch.

Procesorul de care se va folosi Huawei Nova 2 Lite este un model Qualcomm, din sectorul entry-level. Chipset-ul Snapdragon 430 este tactat la frecventa maxima de 1.4 Ghz si, in mod fericit, este cuplat cu 3GB dedicati memoriei RAM si cu 32 GB dedicati stocarii de date. Aceasta capacitate de stocare a datelor poate fi extinsa la dorinta utilizatorilor prin intermediul slot-ului pentru carduri microSD. Teoretic, in functie de marimea cardului, Huawei Nova 2 Lite poate atinge pana la 256 GB pentur memoria sa flash.

Huawei Nova 2 Lite (1)

Sectorul foto are specificatii normale pentru acest sector. Nova 2 Lite va avea o camera frontala de 8 megapixeli pentru selfie-uri si video-calling, si o camera principala duala, cu senzori de 13, respectiv 2 megapixeli. Conform informatiilor oficiale, Huawei Nova 2 Lite ruleaza Android 8.0 Oreo, cel mai nou sistem de operare de la Google, pe care compania l-a customizat cu ajutorul interfatei in-house, EMUI 8.0.

Huawei Nova 2 Lite (2)

Se pare ca Huawei Nova 2 Lite va avea atat senzor de amprente cat si senzor pentru recunoastere faciala, iar capacitatea sa 4G VoLTE este generala. Phabletul se bazeaza pe o autonomie buna, tinand cont de capacitatea bateriei sale de 4.000 de miliamperi. Intre alte optiuni de conectivitate descoperim ca Huawei Nova 2 Lite va fi echipat cu tehnologie WiFi 802.11ac, tehnologie bluetooth 4.2, GPS cu GLONASS, port microUSB si NFC.

Huawei Nova 2 Lite

Greutatea sa atinge 155 de grame, iar grosimea sa este una potrivita (7.8 milimetri). Cu detalii mult mai amanuntite despre acest model vom reveni si noi, in perioada urmatoare.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes