Stiri

Huawei Mate X2 va avea ecran de -inch de tip OLED. Ce alte specificatii tehnice are

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Cei de la Huawei pregatesc lansarea oficiala a noului smartphone Huawei Mate X2 , device care se va bucura de noul chipset fabricat pe un proces tehnologic de 5 nanometri.

Noul telefon pliabil de la Huawei. Acesta este Huawei Mate X2! Ce specificatii tehnice aduce

Potrivit presei internationale, Huawei va lansa la mijlocul lunii modelul Huawei Mate X2, un telefon pliabil cu ecran de 8.01 inch si rata de refresh de 120Hz.

Asa cum probabil intuiti, vorbim despre al doilea telefon pliabil din portofoliul celor de la Huawei. Primul dintre ele a fost deja anuntat in 2019, iar recent compania a confirmat aparitia celui de-al doilea device de acest tip, prin intermediul contului sau de Weibo. Se pare ca lansarea va avea loc la mijlocul lunii, dupa cum sugereaza site-ul de microblogging prin anuntul companiei numarul 1 din China.

Huawei Mate X2 se va deosebit de predecesorul sau inclusiv la nivel de design. Telefonul va avea un design similar cu Galaxy Z Fold 2 insa ceea ce atrage cu adevarat atentia la el sunt specificatiile sale tehnice. Noul Huawei Mate X2 va avea in schimb un display produs de catre cei de la Samsung in parteneriat cu BOE. Este vorba despre un display cu diagonala de 8.01 inch, cu rezolutie 2480 x 2220 si rata de refresh de 120 Hz.

Celalalt display are o diagonala de 6.45 inch. Sub capota sa, Huawei Mate X2 propune noul procesor Kirin 9000, chipset fabricat pe un proces tehnologic de 5 nanometri.

Se spune ca noul Huawei Mate X2, telefonul pliabil de la Huawei, va beneficia de o camera foto frontala cu rezolutie de 16 megapixeli. In schimb, pe partea din spate, device-ul vine cu patru camere foto, dintre care cea principala va avea un senzor de imagine de 50 de megapixeli. Exista alti trei senzori de imagine, dintre care unul de 16 megapixeli, un al doilea de 12 megapixeli de tip telephoto (cu zoom hyrbid 10x) si un al treilea senzor de imagine de 8 megapixeli. Huawei Mate X2 va rula din fabrica Android 10 OS cu interfata EMUI 11 deasupra si se speculeaza ca va beneficia de o baterie de 4.400 de miliamperi, cu incarcare rapida la 66W, pregatita sa ofere o autonomie generoasa. Huawei Mate X2 este un telefon pliabil a carui grosime va ajunge la 8.2 milimetri, iar a carui greutate va ajunge a 295 de grame.

Va reamintim ca spre deosebire de noul Huawei Mate X2, precedentul device a venit cu un ecran de 8 inch care odata inchis avea un ecran cu rezolutie de 6.38 inch pe spate si de 6.6 inch pe fata. Noul smartphone pliabil de la Huawei este aproape de lansarea oficiala, dar vom reveni si noi cu detalii odata ce va deveni oficial pe piata. Nu uita: pe site-ul nostru beneficiezi in aceasta perioada de reduceri importante la huse Huawei si alte accesorii ale acestui brand.